February 06, 2012, 12:50:41 AM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
73351 Posts in 2222 Topics - by 532 Members - Latest Member: gulipest

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Author Topic: Dogadjaji i dozivljaji  (Read 13860 times)

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
  • O'š se kladit da ima parking?!?!
    • View Profile
Re: Dogadjaji i dozivljaji
« Reply #80 on: November 02, 2008, 10:06:00 PM »
Ako to kaze opjevani meštar za fotografiju John...  :c062:  :c062:
Onda nemam rijeci... Hvala, hvala... Pokoran i mio...
Vjeran, pokoran, raji na usluzi...  :mahanje:  :a055: :a055:
Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...

Offline drMarty

• Renault 4 Alpine
  • Luđak za volanom :)
    • View Profile
« Reply #81 on: November 06, 2008, 08:13:45 PM »
Stvarno nisi normalan :a084:

Svaka čast za slike :too:

Offline Fantom iz Zete

• Baby Renault 4
  • *
    • View Profile
« Reply #82 on: November 10, 2008, 10:31:51 PM »
Da, u autu. Ali nije to bila poruka ZA Gorsku Sluzbu Spasavanja, nego sam na papiru napisao nesto u stilu: ''Nismo u nevolji, sve O.K. - sve 5, ne treba intervencija, zasto je auto ostao tu, broj mobitala i sl.''
To je bio bio pocetak drugog mjeseca 2006. niti mjesec dana nakon sto su na Velebitu poginula trojica planinara.

http://www.crotalk.com/modules/news/article.php?storyid=2598

Sa Katre smo razgrnuli snijeg, ali je i dalje ostala zaglavljena uz samu stazu. Zato i jesam ostavio poruku jer planinarenje nije sala, a pogotovo zimski uvjeti na Velebitu. Da ipak ne bi netko alarmirao GSS, ostavio sam poruku. Nije se za zezati s tim stvarima.
jel oce neko da mi kaze gdje mogu da vam se predstavim...nov sam na forumu....?

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #83 on: November 10, 2008, 11:21:46 PM »

...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...

Offline dzemoo

• Baby Renault 4
  • *
    • View Profile
« Reply #84 on: February 06, 2009, 06:01:53 PM »
meni se neku noc desilo, ali polako ima jos toga ovo je pocetak, da mi blokira zadnji desni tocak na jedno 30-40, tek sam kretao...
glupi majstor je umjesto federa ili oprugica u zadnjim dobosima stavio veeeliki saraf sa maticom koja se od vibracija odvrnula i saraf naravno kako ga nista ne cuva upadne u dobos unutra i blokira zadnji desni...

prvo sto sam osjetio je spustanje renoa do poda i taman kad sam ocekivao udarac auspuha od zemlju, nista.. samo smo se okrenuli za 90stepeni u odnosu na pravac kuda smo isli... :P
r-4: 0-100km/h, 85 kmh :)

Offline drMarty

• Renault 4 Alpine
  • Luđak za volanom :)
    • View Profile
« Reply #85 on: February 07, 2009, 08:02:03 AM »
DObro ste prošli ako ste se samo okrenuli...
Jesi bar "majstora"  :a058: ?

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #86 on: April 08, 2010, 10:11:48 PM »
Eee...  :a080: Ovo vam moram ispricati...

Bio neki dan na benzinskoj (NEEE, nisam kupovao gorivo  :zloca: - nego aditiv za olovo) i vidim ja škica mi neki tip auto i podsmjehuje se sa svojim frendom - ma skoro pa da suze brisu koliko se smiju.  :s12: A voze neku novu crnu ''pilu'', nesto nevazno, neku visu klasu...
  Uglavnom ja prema autu,oni se smijulje i ja vec mislio graknuti, ali tipovi nekako simpa - nisu zlocesti mrgudi. I ja im uredno odvratim pogled, kimnem glavom, oni meni isto i zapocne spika oko Katre.
  Njihova prica je o IIIISTOOOJ takvoj nekoj sluzbenoj Katri u nekoj firmi u kojoj rade obojica od skoro zauvijek ali ju uopce nisu dozivljavali kao ''normalni'' auto, nego eto, neko potrtalo ''za po krugu firme''.
   I pricaju da su jednom morali negdje/nesto/nebitno/ ali hitno, ali nema nijednog sluzbenog auta. a kao frka. I sta ce oni, idu po svoj auto i neki im tip kaze pa uzmite renola. Oni pitaju kojeg renola - kad nemaju aluzbenog Megana,Lagunu, Clija...  ??? A tip im kaze da uzmu Cetvorku. I oni u cudu pitaju da ''Sta TO...? Pa je li to uopce regano...? Ispravno...?''
   I tip im kaze da jeste i oni hoce-nece s TIM na tu famoznu intervenciju i kao ajde pa kud puklo da puklo. Spika je da se s tom Katrom sluzio samo neki staaaaari stari majstor koji je bio u penziji vec bar milion godina - starac Kočo, stotinu mu ljeta... I taj stari majstor ju samo vozio po pogonu i TRAMAKAO S NJOMto sto je tramakao i poanta je da je stari UVIJEK SAMO preklopio zadnja sjedista za tramak i kad je bio gotov SAMO IH JE VRATIO NAZAD I UGLAVIO U POLICU.Posto se NITKO drugi nije vozio s tim autom - nije bilo potrebe za onim fiksiranjem sarafima.
  I oni krenu. Prije puta PROVJERE ULJE, VODI I ZATVORE HAUBU iako ju nisu zatvorili kako treba, odnosno nije ''škljocnula''. I voze se oni, cetiri macana od po 100+ kila svaki... I obave to, smiju se i sprdaju - cude se kako auto uopce ide s njim tolikima...  :osmeh:
  I u jednom trenu im neki tip izleti tocno ispred njih i oni vec mislili da ce se zabiti ko budale. I taj tip, bas taj koji je brisao suze od smijeha je vozio i taaaako legao na kocnicu da se Katra doslovce, ali DOSLOVCE ukopala na mjestu i stala ko magare kad se ukopa.
   I tu pocinje prica...  :a050: :a084: :a084: Kazu oni - u trenu se tip stvori ispred njih, svi se poprimaju za ista sto su uspjeli uhvatiti, Katra zacvili i odjednom KAAAAOSSSSS!!! Otvorila se hauba  :a050: a ovi sto su sjedili iza na NE FIKSIRANOM SICU su doslovce svom slinom grunuli ove naprijed - izmjesali se ko karte u spilu... Svi cekaju BUMMM!!! koji ide poslije škriiiip, ali BUMMM!!!-a nema...  :a0103: Samo se oni koprcaju jedan preko drugog  :a050: :a050: :a084: a ispred ociju SAMO ZID odnosno otvorena hauba... Izvalila se iz onih sarki!!! Izlaze oni iz auta, tipa nigdje. Samo ''razvaljena'' Katra (otvorena hauba i ''ispremjestana unutrasnjost'' ) nasred ceste... Cude se kako su stali i komentar ovoga koji je vozio:
    ''Jeb...PIIIP...alo majku...  :a0103: :a070: Da koči - bome koci!!!'' kao u stilu - toliko koci da otpadaju dijelovi sa nje!!!  :laugh: :laugh:
   I jos im dan danas izreka u stilu kad netko spomene kocnice, ili kocenje, ili neka usporedba kocenja da kazu: ''Da, ali ne koci kao Četvorka!!!''  :a034: :a034:
   Sto je najbolje - likovi ful krupni, obrijanih glava... A ful smijesni i duhoviti. Nasmijali se dobro, pozdravili se i otisli dalje.
« Last Edit: April 08, 2010, 10:13:44 PM by frik-ri »

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #87 on: April 08, 2010, 10:38:31 PM »
   Ma najjace mi je da dok su se oni ''ispremjestali'' unutra i dok im je hauba zaklonila vid i dok su se snasli i izasli van iz auta - tipa vise nije bilo na vidiku...  :a080: Meni je to fuuuul smijesno.  :a050: :a084:
   Samo oni, sami... U soku... Metar traga od kocenja i Katra sa ''sirom otvorenim ustima''...  :a050:

Offline Sloba R21TSE

• Renault 4 GTL
  • sve na dugme
    • View Profile
« Reply #88 on: April 08, 2010, 10:50:55 PM »
 :a084: :a084: :a084: :a025:
Druge automobile cenim i poštujem, a jedino RENAULT volim!!!
Les autres voitures apprécier et à respecter, et la seule RENAULT préférence!!!

Concentration, réflexion, action!

Offline Gavrilo

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #89 on: April 08, 2010, 11:06:43 PM »
 :a025: :a0181: Freak Frik... :a034:

Ceo put kroz Rumuniju (oko 1200km) ljudi nas cudno gledali,neki se smejali,neki mahali,jedina reakcija policije su bili smesci.Svako ko nas prestigne obavezno se okrece,smeska,Drugaru i meni nije jasno i tako ceo put.Sve dok se nismo u Bukurestu nasli sa drugaricama Bukurestankama.I one ista reakcija. Ljud tamo nikada nisu videli R4,vide da je reno ali nemaju pojma sta je.I makar dve drugarice i cale od jedne,koji takodje prvi put vidi auto,su ubedjeni bili da je neki oldtimer,tipa 30-35 godina star....
Ako zelite malo da se okrecu za vama sa pozitivnim rekacijama,pravac Rumunija!  :osmeh:

SMF 2.0 | SMF © 2011, Simple Machines
Renault 4 Serbia, Copyright © 2007 - 2011 :: Design by VojvodinaCafe

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal