February 09, 2012, 04:20:22 AM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
73365 Posts in 2223 Topics - by 534 Members - Latest Member: Rustic786

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Author Topic: Trosi ulje,previse.....  (Read 1389 times)

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
  • O'š se kladit da ima parking?!?!
    • View Profile
Re: Trosi ulje,previse.....
« Reply #20 on: September 05, 2011, 09:40:46 AM »
Steta... I zbog auta i zbog rahatluka...  :lazy:  Ma zezam se, naravno,aliiii...  :a014:
De, leba ti, pogledaj sta ti je... Vjerujem da ne kosta puno bez obzira na koji resurs mislimo (Novac... Vrijeme...) da utvrdis u cemu se radi...
Mislim, nije da navaljujem, aliiiii...  :c062: :c062: Zasto svjesno ''odbaciti idealni roadtrip car'' i pretvarati ga u ''lokalno mobil'' zbog Bog-te-pitaj-radi-cega-trosi-ulje... Ponavljam, moze biti sto stvari, moze biti i da je motor uistinu ''izdahnuo'', a moze biti da imas zvjerku koja ce proci  jos barem milion miliona, a ti s njom samo loko-voznje:
A.) Kuca-birtija-kuca (ako se posteno zarakija - ova dionica se ''vozi'' i dva dana  :too: )
B.) Kuca-posao-kuca (za ovo se preporucuje jeftino odijelo marke GučiKrem Jevrić i jos jeftinije suncane naocale tipa ''mafiozo'' i poziranje ispred poster-tapete sa motivom New Yorka)
C.) Kuca- do frenda - kuca
Sta da ti kazem...  :c070: Tvoj auto - tvoj izbor... Mada, ne shvati me krivo, ne prozivam te, niti ti ''drzim bukvicu'' - mozda imas vjernog trabanta (pritom ne mislim na onu ruuummmm-pum-pum plasticnu limuzinu) s kojim bi mogao i nakraj svijeta... Ovako - cisto sumnjam da ces se usuditi na neki daleki put... mada -  :zloca: :naughty: mozda grijesim... Cim si na ovome forumu - vjerojatno si ''nasaden ukrivo'' sto bi John rekao  :a0181: :a0181:  :s35: :s35:
Eto... Toliko od mene...  :mahanje:
Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...

Offline Aleksa809

• Renault 4 Junior
  • **
    • View Profile
« Reply #21 on: September 06, 2011, 12:52:46 AM »
ma nije meni frka da ga teram dalje od prijatelja i samoposluge,evo bas sad sam skoro bio u novom sadu na koncertu ZAZ  :laugh: ,koji je inace bio super,a reno nije ni stucnuo,znaci radi on,ne pravi nikakve probleme,evo jedini problem sto sam imao zadnjih par meseci je u toku voznje po nekom parking (imao sam srece) mi spala zica za platine sa razvodnika i auto je samo crko i nije hteo da ni opali,samo sam otvorio haubu,odma sam vido sta je i VRUUMM , e da,takodje sam video nekog forumasha u beogradu,dole kod srednje skole nikola tesla,ima bas lepu novo ofarbanu crvenu cetvorku,sa crnim felnama,pise mu na zadnjem staklu za ovaj forum,ali nzm kako se zove  :a014:

Offline Serž

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #22 on: September 06, 2011, 01:52:28 AM »
Uuuu, Alekso, dobro si ti prošao. Taj koga si video je Savakin, gospodar Renobota lično. Kažem - dobro si prošao jer on ima običaj da stane i ljudima poskida delove sa Četvorke na semaforu i onda nestane. Ako ti je još svirnuo i nasmejao se... pa parkiraj na drugom mestu, premeštaj kola u toku noći.. Savakin je to.  :zloca:
Onim čega se pristojan čovek stidi primitivac se ponosi. A nije qrac.

Offline Sonne

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #23 on: September 06, 2011, 02:03:20 AM »
jeste oce sava da skida delove :uredu: jbg vidish da je sirotinja ima krpeni krov :a010:
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
  • O'š se kladit da ima parking?!?!
    • View Profile
« Reply #24 on: September 06, 2011, 08:17:47 AM »
Neeegoooo... Taj ZAZ... Kad si isao na taj koncert... Jel potrosio puno alkohola...?  :whistling: :whistling: Lllllaaamuuurrr lžuuurrrr... de la bone huuumerr....  ti-ti-ti-tiiii-tuu-tuturu-ru-ruuuuuuu....  :s35: :s35:
Nista, sta da ti kazem... Ceraj onda dalje i to je to...
A Savamudin... Mislim da ti je uzeo meru...  :a070: :a070: Dusa mu crna k'o felge i garava k'o auspuh... Mozda sad nece nista jedno vrijeme - on je k'o piton... Mozda je skinuo nesto sad pred dan-dva pa je jos lenj... Trajat ce to kojih tjedan-dva... Tri... A onda opet Bili Savakin Piton ide u lov...  :osmeh:
Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...

Offline Aleksa809

• Renault 4 Junior
  • **
    • View Profile
« Reply #25 on: September 06, 2011, 08:02:34 PM »
hahah dobro je sto ne zivim tamo gde sam ga sreo  :a010: :laugh:

SMF 2.0 | SMF © 2011, Simple Machines
Renault 4 Serbia, Copyright © 2007 - 2011 :: Design by VojvodinaCafe

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal