February 09, 2012, 04:20:22 AM
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
Home
Forum
Help
Search
Media
Login
Register
73365
Posts in
2223
Topics - by
534
Members
- Latest Member:
Rustic786
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Renault 4 Serbia :: Fan Club
»
Renault 4 Serbia :: Dnevna soba
»
Tehničke diskusije
»
Trosi ulje,previse.....
« previous
next »
Print
Pages:
1
2
[
3
]
Go Down
Author
Topic: Trosi ulje,previse..... (Read 1389 times)
frik-ri
Renault 4 Alpine
Re: Trosi ulje,previse.....
«
Reply #20 on:
September 05, 2011, 09:40:46 AM »
Steta... I zbog auta i zbog rahatluka...
Ma zezam se, naravno,aliiii...
De, leba ti, pogledaj sta ti je... Vjerujem da ne kosta puno bez obzira na koji resurs mislimo (Novac... Vrijeme...) da utvrdis u cemu se radi...
Mislim, nije da navaljujem, aliiiii...
Zasto svjesno ''odbaciti idealni roadtrip car'' i pretvarati ga u ''lokalno mobil'' zbog Bog-te-pitaj-radi-cega-trosi-ulje... Ponavljam, moze biti sto stvari, moze biti i da je motor uistinu ''izdahnuo'', a moze biti da imas zvjerku koja ce proci jos barem milion miliona, a ti s njom samo loko-voznje:
A.) Kuca-birtija-kuca (ako se posteno zarakija - ova dionica se ''vozi'' i dva dana
)
B.) Kuca-posao-kuca (za ovo se preporucuje jeftino odijelo marke GučiKrem Jevrić i jos jeftinije suncane naocale tipa ''mafiozo'' i poziranje ispred poster-tapete sa motivom New Yorka)
C.) Kuca- do frenda - kuca
Sta da ti kazem...
Tvoj auto - tvoj izbor... Mada, ne shvati me krivo, ne prozivam te, niti ti ''drzim bukvicu'' - mozda imas vjernog trabanta (pritom ne mislim na onu ruuummmm-pum-pum plasticnu limuzinu) s kojim bi mogao i nakraj svijeta... Ovako - cisto sumnjam da ces se usuditi na neki daleki put... mada -
mozda grijesim... Cim si na ovome forumu - vjerojatno si ''nasaden ukrivo'' sto bi John rekao
Eto... Toliko od mene...
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...
Aleksa809
Renault 4 Junior
«
Reply #21 on:
September 06, 2011, 12:52:46 AM »
ma nije meni frka da ga teram dalje od prijatelja i samoposluge,evo bas sad sam skoro bio u novom sadu na koncertu ZAZ
,koji je inace bio super,a reno nije ni stucnuo,znaci radi on,ne pravi nikakve probleme,evo jedini problem sto sam imao zadnjih par meseci je u toku voznje po nekom parking (imao sam srece) mi spala zica za platine sa razvodnika i auto je samo crko i nije hteo da ni opali,samo sam otvorio haubu,odma sam vido sta je i VRUUMM , e da,takodje sam video nekog forumasha u beogradu,dole kod srednje skole nikola tesla,ima bas lepu novo ofarbanu crvenu cetvorku,sa crnim felnama,pise mu na zadnjem staklu za ovaj forum,ali nzm kako se zove
Serž
Renault 4 Alpine
«
Reply #22 on:
September 06, 2011, 01:52:28 AM »
Uuuu, Alekso, dobro si ti prošao. Taj koga si video je Savakin, gospodar Renobota lično. Kažem - dobro si prošao jer on ima običaj da stane i ljudima poskida delove sa Četvorke na semaforu i onda nestane. Ako ti je još svirnuo i nasmejao se... pa parkiraj na drugom mestu, premeštaj kola u toku noći.. Savakin je to.
Onim čega se pristojan čovek stidi primitivac se ponosi. A nije qrac.
Sonne
Renault 4 GTL
«
Reply #23 on:
September 06, 2011, 02:03:20 AM »
jeste oce sava da skida delove
jbg vidish da je sirotinja ima krpeni krov
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,
frik-ri
Renault 4 Alpine
«
Reply #24 on:
September 06, 2011, 08:17:47 AM »
Neeegoooo... Taj ZAZ... Kad si isao na taj koncert... Jel potrosio puno alkohola...?
Lllllaaamuuurrr lžuuurrrr... de la bone huuumerr.... ti-ti-ti-tiiii-tuu-tuturu-ru-ruuuuuuu....
Nista, sta da ti kazem... Ceraj onda dalje i to je to...
A Savamudin... Mislim da ti je uzeo meru...
Dusa mu crna k'o felge i garava k'o auspuh... Mozda sad nece nista jedno vrijeme - on je k'o piton... Mozda je skinuo nesto sad pred dan-dva pa je jos lenj... Trajat ce to kojih tjedan-dva... Tri... A onda opet Bili Savakin Piton ide u lov...
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...
Aleksa809
Renault 4 Junior
«
Reply #25 on:
September 06, 2011, 08:02:34 PM »
hahah dobro je sto ne zivim tamo gde sam ga sreo
Print
Pages:
1
2
[