Oprostite mi što dižem ovu temu iz naftalina...
Pročitah sve stranice, pa da se nadovežem.
Jesam subjektivan, odma' da kažem.
Volim R4.
Volim R5.
Stvarno volim RS modele, čak me drugi (izuzevši ova dva navedena) RENAULT-i ni ne interesuju pretjerano...
Ali...
KAKO NEKO MOŽE POREDITI FCUKING yugo SA LEGENDARNIM R4?!
Halo ba, kakvi su to idijoti?
Mogu to opravdati jedino sa onim "Što manje dijete zna to je manje nesretno.".
I zašto vozite te cica mace i kojekakve drznike (koji ne poštuju legendu) u svojim voljenim R4? Nek' idu pješke, ljepše je "nogom"...

Neka kisnu cica mace (da se ne bi skrivale), neka im pucaju žuljevi na nogama, ali vi furajte svoje.
Uvijek se sjetim svog kuma koji reče jednom prilikom: "Da njihova guzica sjeda u moje auto?!"
Ma daaaj ba...
Ja se susrećem sa sličnim komentarima vezano za moju miljenicu, crvenu guzlu (ultimativna mašina za nabijanje kompleksa T
DI fahrerima, GTI,
OPC i sl. baljezgarije)....

Nedavno sam jednog prijatelja sa A8 pozvao (OTVORENO, nakon bla-bla moj AUDI), da stanemo i da "povučemo", da vidimo čiji je auto brži... Kaže da je porodičan čovjek i da nije dijete... Dobro.

Skuplji možda jeste, ali brži...

A inače, ja vozim krš, a on pilu koja nema premca, i koja je brža...

Ionako imam brži auto (koji je u neku ruku postavio standarde i ušao u legendu, za razliku od tog konkretnog modela AUDI-ja), ionako se R4 ne može porediti sa poluproizvodima (znate valjda na šta mislim, nije vrijedno pomena).
Zato, ne se sikirati, samo im lagano zatrubite iz svoje makinice i lagano gas dalje.
Ko zna zna, a ko ne zna-eto mu karina. A ne dva. Hebiga, tako je to u životu.
Legende žive... A papci umiru, i niko ih se ni ne sjeti.
Pa, živjeli!