February 06, 2012, 12:31:38 AM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
73351 Posts in 2222 Topics - by 532 Members - Latest Member: gulipest

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Author Topic: Preporučite servis  (Read 24285 times)

Offline OpusteniAdrenalin

• Baby Renault 4
  • *
  • :)
    • View Profile
Re: Preporučite servis
« Reply #110 on: February 05, 2010, 07:21:29 PM »

auuuuuuu

Препорука је заобићи сервис у вееликом луку  :uredu: заваре човеку куглу , а наплате као нову  :s12:
You can't always get what you want
But if you try sometimes well you might find
You get what you need

Offline OpusteniAdrenalin

• Baby Renault 4
  • *
  • :)
    • View Profile
« Reply #111 on: February 05, 2010, 07:49:25 PM »

Mozda je taj , a opet mozda i nije,  veliko hvala za brz i kvalitetan info koji servis treba zaobici.. :mahanje:

Dzaba i 100 pozitivnih iskustava ako neko varene delove valja kao nove.

Prica tog lika (prolaznika) je bila kao sve naj naj i sve na jednom mestu - mehanika, elektrika , limarija...
 Mozda je i taj neki drugi servis u pitanju, ali nevermind.

U svakom slucaju ako je neko od starih kajli sa foruma rad, moze da na pp posalje neke preporuke,
Bas ono za odrzavanje vozila
jer gde god sam bio nisam bio skroz zadovoljan ili su me odrali,
a smara maximalno da majstoru stojim iznad glave.

Taman kad mislis da si miran i sve sredio nesto opet fali i tako u krug.... :a080:

Ako je u pitanju servis knezevic(da da malim slovima mada ni toliko ne zasluzuju)zaobidji ih u ba bas sirokom luku.Nemam reci za te prevarante .Samo cu reci jedini put kada mi je stala 4ka je bilo posle njihovog 'servisa' ,a da ne pisem sta su tek Pashi uradili sa kolima.Sredjivanje torzije koja je opet pukla posle dva meseca ,pa zamena gornje viljuske za zavarenom kuglom.. ,mislim hebote kako mogu.Nije ni bitno necu se nerviram.Uglavnom mislim da je 'relaksiraniadrenalain' mislio na drugi servis,cuo sam od nekog poznanika za taj ali stvarno ne znam tacnu lokaciju.

Poz :mahanje:
You can't always get what you want
But if you try sometimes well you might find
You get what you need

Offline Deki

• Renault 4 Senior
  • Cokulica
    • View Profile
« Reply #112 on: February 09, 2010, 06:47:48 PM »
I ja sam takodje cuo za neki servis u Pancevu,cini mi se da se nalazi kod buvljaka ako sam dobro obavesten. Sa dosta hvale i pozitivnoga kaze mi komsija,pritom stariji covek nije sarlatan,kaze za gore navedeni servis da su extra imaju dosta polovnih delova,strucni i brzi. E sad neznam dal postoji vise servisa,njemu su konkretno menjali torzije na r-5 i komsa odusevljen. Ajde sad budi pametan  :a014:  :fijufiju: ko je tu u pravu,nadam se da neko od clanova kluba a sa prebivalistem u PA moze dati podrobnije informacije. Nije to Pancevo Cikago pa da ima sto servisa,nadam se skorom odgovoru te molim zitelje susedgrada da nam pokusaju dati odgovore. Unapred zahvalan  :a055:

Offline Argonaut1

• Renault 4 TL
    • View Profile
« Reply #113 on: February 10, 2010, 01:17:21 AM »
To je taj servis samo su iskustva razlicita kao sto sam vec napisao.

Ja juce oterao auto kod jednog majstora (cuo sam da dobro radi od jednog vlasnika renoa)
Brat ga poznaje ,pitao koliko da mi nasteluje ventile i paljenje i pogleda karb. covek kaze  1000din.

Oteram ja auto (objasnim da sam paljenje stelovao po sluhu a platine sa dva zileta).
Majstor uradi ,kaze bio mali zazor na platinama stavio na 0.5 i paljenje bilo malo rano, ventili samo malo odstupali stavio oba na o.20 kaze bolje zimi malo veci zazor.
Pitam koliko ,kaze 1500 din.Izvadim pare i dam.
Auto malo teze upali odem kuci ,probam ponovo ne moze da upali.
Zezao se nekih pola sata i upalim ga ali ne radi bas najbolje.
Danas sam nastelovao platine na 0.4 kako je propisano opet po sluhu nastelovao paljenje.
Sada auto radi dobro kao i ranije samo sam laksi za 1500 din.
Sto se majstora tice to je subjektivan osecaj.
Ko se ne razume ni malo hvali majstora kako god da mu uradi (sto mu vise delova izmenja to bolji majstor) ko se razume taj nikada nije zadovoljan i stalno nesto cacka i pokusava da dosteluje. Nekada iz ciste dosade.
Meni lepo kazu ne cackaj nista dok lepo radi a ja bi uvek da mu jos ponesto dostelujem.

Online Serž

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #114 on: February 10, 2010, 01:37:34 AM »
More, majstoriii... uf. Od  :a034: do  :fijufiju: :d018: :maul:. Ali 'ajde da budemo komstruktivni: evo predloga za okupljanje da ljudi koji nešto znaju, ali ZNAJU da poprave, našteluju, poboljšaju to na sledećem okupljanju demonstriraju. Ovo je sad malo  :a0266:, ali lako se prebaci u adekvatnu temu. Dakle da npr. Mare (aka Whitesnake) pokaže kako se šteluje karb (ona fora sa kapanjem), da neko pokaže kako se na uvce podešava ugao paljenja i generalno da ljudi koji nemaju baš mnogo znanja o mehanici nauče nešto što bi im koristilo i sačuvalo nešto para.
Onim čega se pristojan čovek stidi primitivac se ponosi. A nije qrac.

Offline Deki

• Renault 4 Senior
  • Cokulica
    • View Profile
« Reply #115 on: February 10, 2010, 08:26:20 PM »
Hvala puno Argonaute na brzom odgovoru,:too: a sto se majstora tice tu si potpuno upravu,cudna fela zaista,al u jedno sam siguran malo je pravih. Serzova ideja je na mestu,ko god sta zna od nas samih treba da demonstrira na okupljanju,kako bi pokupovali sto vise caka jedan od drugih. To je verovatno i najbolja preporuka,use i u svoje kljuse. Veliki pozdrav svima. :a055: :a025:

Offline Joca

• Renault 4 Alpine
  • Najludji TL
    • View Profile
« Reply #116 on: March 16, 2010, 12:06:33 AM »
Где имају јефтине крајеве спона, а и горње лево раме отишло, тотално се расклатило, па ауто иде лево-десно-лево-десно, морам и карб да штелујем и предпаљење и паљење, а за вентиле, шта остане,  :naughty: :a084: :a045: :wacko: :whistling: :a048:
Mr.4

Offline Whitesnake

• Renault 4 Alpine
  • Живот на високим торзијама
    • View Profile
    • R4GTL '88   X2
« Reply #117 on: March 16, 2010, 10:55:34 AM »
A jesi ti zvao TTD 2439-656  :a084: ciscenje karba ti je 2500din
За нове чланове је ОБАВЕЗНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТР

Offline Joca

• Renault 4 Alpine
  • Najludji TL
    • View Profile
« Reply #118 on: March 19, 2010, 02:40:33 PM »
Zvao sam TTD, idem tamo za vikend pa kupujem, jos samo da vidim za majstora, uf...
Mr.4

Offline milos087

• Baby Renault 4
  • *
    • View Profile
« Reply #119 on: March 21, 2010, 07:10:38 AM »
E ljudi, zna li neko limara  koji hoce da radi limariju na cetvorci.Ja vozim jednog od 20 godina, prethodnih 19 su ga vozili moji roditelji, i evo sad mi je majtor rekao kako treba da se vari nosac motora, "nesto nazad".A problem je u tome sto limari bas i nece da rade cetvorku.I sad mi dakle treba neki limar da pregleda limariju i popravi sve to.

SMF 2.0 | SMF © 2011, Simple Machines
Renault 4 Serbia, Copyright © 2007 - 2011 :: Design by VojvodinaCafe

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal