Eve me. Ja sam koristio elektroprovodljivi lak (kako mi se čini jeste rastvoren prah srebra u laku kao što reče Cybertel). Pakovanje je veoma malo, neka vrsta plastične epruvetice veličine kao kućište za iglu od injekcija. To malo je koštalo oko 350 dinara, ali radi posao. Inače jedva sam ga pronašao i ima ga u jednoj radnji u blokovima u NBGD. Ja sam radio ovako:
Uzme se glimerica (ispitivač za struju sa kablom i štipaljkom na vrhu), štipaljka se veže za masu - gledajući od pozadi spoj na desnoj strani petih vrata sa grejačem na staklu i ispituje se jedna po jedna nit i to s leve strane. Obično je nit u prekidu negde na sredini i tu ispitivač više ne svetli što znači da je tu prekid (prekida može biti i više, ali to znaš kad zakrpiš prvi s leva). Na mestu prekida dobro očistiti staklu i naneti pomenuti lak koji pre toga treba dobro promućkati da se izmešaju dve njegove komponente. Malo je nezgodno naneti lak tanko jer je četkica za nanošenje dosta šira od niti grejača, ali malo strpljenja ili selotejp oko niti rade posao.
Moguće da je prekid u vertikalnim "debelim nitima" na bočnim stranama iz kojih izlaze horizontalne i to treba PRVO PROVERITI.
Takoće, moguće je (kao što je na mojoj Četvorki bio slučaj) da se odlemio spoj na koji ide klema koji se vezuje na vertikalne "niti" pa da ne radi ni jedna nit.
Nadam se da sam bio dovoljno jasan. Ako treba još pojašnjenja recite.