February 06, 2012, 12:00:58 AM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
73351 Posts in 2222 Topics - by 532 Members - Latest Member: gulipest

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Author Topic: KUPOVINA RENAULTA 4  (Read 15786 times)

Offline zokipk922

• Baby Renault 4
  • *
    • View Profile
Re: KUPOVINA RENAULTA 4
« Reply #80 on: February 23, 2009, 11:21:47 PM »
Zanima me neshto hteo bih da uvezem nekog renoa 4 glt-ca '91,'92 iz slowenije kolko se krecu cene i da li je moguce uvezati uopshte ili neki f6?

pozzz

Offline drMarty

• Renault 4 Alpine
  • Luđak za volanom :)
    • View Profile
« Reply #81 on: February 23, 2009, 11:25:57 PM »
Možeš ga uvesti,cene ne znam...Pošto nije euro 3 ne možeš ga registrovati...

Offline zokipk922

• Baby Renault 4
  • *
    • View Profile
« Reply #82 on: February 23, 2009, 11:29:44 PM »
ma da prepakujem oni su ocuvani kao novi

Offline zokipk922

• Baby Renault 4
  • *
    • View Profile
« Reply #83 on: February 23, 2009, 11:30:32 PM »
kolke su cene od prilike 300 pa na gore

Offline MIRKO 5

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #84 on: March 11, 2009, 06:11:37 PM »
Што се Словенаца тиче погледаj на
http://www.avto.net/

Offline MIRKO 5

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #85 on: March 11, 2009, 06:16:07 PM »
Hteo bih kupiti renoa4 i to oko 400e da ga ja doradjujem(dolaze u obzir samo sa zdravom limarijom.i motorom do 150000km) ili oko 800e da je cakum-pakum.
Prednost sa plinom.
Pedja
064/15/20/302

По милионити пут ОВО ЈЕ САЈТ ПОСВЕЋЕН ЉУБИТЕЉИМА РЕНОА 4 А НЕ ХАЛО ОГЛАСИ

Што ће рећи упознајте се са правилима форума пре него што приступите писању

Pravilnik Foruma "Renault 4 Serbia"

1. Upoznavanje sa forumom
Poželjno je da pre nego što krenete u diskusiju pročitate što više tema i poruka, da biste videli kakvog tipa je diskusija na odredjenom forumu, kao i da bi videli različita mišljenja.

2. Registracija i predstavljanje
Nakon registracije na naš forum, pre nego što se uključite u diskusiju - morate se predstaviti u forumu Predstavljanje članova.
Tu napišite Vaše ime, odakle ste i još par reči o sebi kako bi ostali članovi znali sa kime pričaju. Jednostavno, kao u svakodnevnom životu.
Tema u predstavljanju se zaključava 3 dana posle otvaranja teme.

3. Bez ponavljanja tema
Pre nego što otvorite novu temu i postavite neko pitanje ili iznesete neki problem, proverite prvo dali je vec bilo reci o tome na forumu. Koristite opciju pretraga i sigurno ćete naći neke odgovore na Vaša pitanja.

4. Off Topic
Molimo Vas da ne pišete raznorazne poruke u odredjenim temama. Ako nemate šta da kažete u nekoj temi, nemojte udaljavati diskusiju od teme i zbijati šale ako im tu nije mesto. Ako forum koristite da biste se takmičili u broju poruka, bićete upozoreni ili čak banovani. Broj poruka ne utice na Vas status!!!

5. Bez preterivanja
Ne preterujte sa upotrebom smajlija ili znakova interpunkcije. Takodje nemojte da vam se poruka sastoji samo iz smajlija. Takve poruke će biti obrisane.

6. Izaberite odgovarajući forum za svoju temu
Ne postavljajte pitanja i ne otvarajte teme u pogrešnom forumu. Pogledajte prvo sadržaj svih foruma i nađite mesto Vašoj temi ili pitanju.

7. Nemojte biti nestrpljivi
Ne budite nestrpljivi. Često ne dobijete odmah odgovor na Vaš problem ili pitanje, već prođe nekoliko dana i diskusija se polako razradi. Takodje nemojte požurivati temu ili nekoga .

8. Ne ulazite u svadju i ne ispravljajte nekoga bez potrebe
Nemojte ispravljati nekoga ili tvrditi suprotno osim ako niste baš sigurni da ste u pravu.
Na ovom forumu nema svađe!

9. Bez izazivanja mržnje i političkih tema
Zabranjeno je pokretanje političkih tema kao i izazivanje mržnje ili rasprava na nacionalnoj i verskoj osnovi. Ovo je forum posvećen ljubiteljima i poštovaocima Renoa 4, a forum nemojte koristiti za baš sva mišljenja.  Takodje nemojte koristiti  vulgarne reci.

Nadamo se da ćete se pridržavati ovih kratkih i jasnih pravila ovog foruma i da ćete time doprineti da forum izgleda čisto i uredno. Hvala, želimo Vam prijatan boravak!

Uredništvo foruma
Зато ће овај пост бити обрисан
« Last Edit: March 11, 2009, 06:19:18 PM by MIRKO 5 »

Offline z

• Baby Renault 4
  • *
    • View Profile
« Reply #86 on: July 22, 2009, 11:48:00 PM »
Kupio bi reno 4 GTL...ali da bude u extra stanju...
....help me........

Offline Djordje

• Renault 4 GTL
  • Future fourth driver ;)
    • View Profile
« Reply #87 on: October 08, 2009, 09:19:48 PM »
Ja vec pocinjem gubiti nadu da cu nac sebi cetvorku, al etvo da napisem i ovdje, mada kolko sam skonto bosanaca je jako malo ovdje.
Ako ima dakle neko iz bosne ko je voljan mijenjati svoj renault 4 za moj vw polo nek se javi. OVdje na pp, ili kako god vec. Polo je registrovan malkice manje od godinu dana, dobice uskoro zimske gume, i sredjivanje karburatora. Motor mu je bar po mom skromnom misljenju u solidnom stanju. Ne dimi na iberlauf ni malo,ne jede ulje ni malo,fino radi.Koliko kilometara je prevalio stvarno ne znam reci jer je brojcanik do 99 999 a ne do 999 999 ko na vecini automobila. Ja sam sa njim do sada prevalio 4.5 hiljada KM bez ikakvih problema. Potrosnja je oko 5.5 po otvorenom. Limarija je da iskreno kazem u tu i tamo stanju. Ok je pod, ok su pragovi, sem na par mjesta, ali po ivicama blatobrana, ima hrdje. Sve u svemu dosta je toga radjeno na autu(sajle od rucne nove, novi kocioni cilindri zadnji, ulje u motoru i mjenjacu, pumpa goriva...)i dosta toga ce biti jos radjeno (skidanje rdje s blatobrana, stelanje karba, zimske gume-u zavisnosti od mog "vremena")...
Sve u svemu solidan je polo autic, i ukoliko se niko ne javi na razmjenu planiram ga drzati kod sebe dok se ne raspadne :D  ali u svakom slucaju veooooma bih se obradovo kad bi neko pristao mijenjati cetvorku za njega. Zadobio sam puno povjerenje u njega,pouzdan je to autic,velike daljine sam iz cuga prelazio sa njim bez ikakvog problema, ali svaki put zaigram kad negdje vidim to blesavo francusko cudo.
P.S. Ako ima ko zainteresovan i trebaju mu slike, jos neke informacije ili bilo sta drugo, neka javi.
P.S.S. E sad sto se tice renoa, u sustini samo nek je u dobrom stanju lim i sasija, i motor i ostalo, da se moze vozit auto normalno.Spreman sam mozda i doplatiti koju marku ako je cetvorka u finom stanju, ali i obrnuto ako joj treba popravki...
Eto... :mahanje:
Oče naš koji jesi, RENAULT 4 mi donesi,
da se sveti ime tvoje,neka bude matalik boje,
U ime Oca i sina,Neka bude pun benzina.

Offline reno 5 tl

• Renault 4 Junior
  • **
  • vozi misko
    • View Profile
« Reply #88 on: March 06, 2010, 02:03:48 PM »
moj auto ili polovni automobili imate oglase koliko hocete

Offline renault 4 tl 1981

• Renault 4 Junior
  • **
  • MALI DIV
    • View Profile
« Reply #89 on: November 22, 2010, 10:45:47 PM »
Evo jednog Renaulta 4 TL koji se prodaje ako nekog zanima nalazi se pokraj Pule.Proizveden 1977 godine ima 72000 km registriran je do 03/2011,garanžinan,drugi vlasnik,drugi lak.Pošto je oltimer nebi smijelo biti problema oko uvoza u druge zemlje.Sve informacije možete dobiti na broj mobitela:++385 98 331 866 Zdenko.
MALI DIV UVIJEK ŽIV!

SMF 2.0 | SMF © 2011, Simple Machines
Renault 4 Serbia, Copyright © 2007 - 2011 :: Design by VojvodinaCafe

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal