Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Advanced search

62204 Posts in 1999 Topics- by 445 Members - Latest Member: biker
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Down
Print
Author Topic: Kako ste došli do "Četvorke"?  (Read 3584 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Whitesnake
Administrator
Renault 4 Alpine
*

Живот на високим торзијама

View Profile WWW
« Reply #30 on: April 18, 2008, 05:42:06 PM »

Moras da cekas i cekas dok ne naleti... Pa sigurno skoro godinu dana, toliko je meni trebalo da naletim na odlican primerak (za caleta)

За нове чланове је ОБАВЕЗНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТРОВАН ВЕЋ 22 ГОДИНЕ
NebojsaR4
Super Moderator
Renault 4 Alpine
*

View Profile
« Reply #31 on: April 18, 2008, 05:44:03 PM »

svakako, ima ih, ali i vrede, inace, ti problemi gde si rekao su "standardni" ko sto bi Mirko rekao, zato strpljenje...

(za nove clanove)Dobrodosli i procitajte PRAVILA FORUMA!
renovr
Renault 4 TL
*

View Profile
« Reply #32 on: April 18, 2008, 07:58:11 PM »

Trazi Tl-a on tu ne truli a i bolji je. a052
gibanitza
Baby Renault 4
*

View Profile WWW
« Reply #33 on: April 19, 2008, 10:53:21 AM »

mali update:

juče mi ode jedan ispred nosa (istina veliki mi nos  fijufiju )... 1100€, garažiran, u odličnom stanju...bem mu lebac...

Znači strpljenje samo  lazy

Tražim Renault 4...
Djole
Administrator
Renault 4 Alpine
*

View Profile
« Reply #34 on: April 19, 2008, 11:17:07 AM »

Samo strpljenja, naleti on kad se najmanje nadaš  uredu A onda ljubav na prvi pogled  kuler
sawoodean
Moderator
Renault 4 Alpine
*

Cyber evolution!

View Profile
« Reply #35 on: April 21, 2008, 08:28:44 PM »

Ja sam moj nasledio ood tetke koja je prvo vozila tl dok je nisu slupali njih 6ca u fikusu,svi pijani ko letve.Novog gtl-a je kupila 87me.Auto je kod mene od 2005 i ja sam mu ubio jedno 30000km!Takoreci vozim se u njemu od kad sam se rodio! smile

We r the 1st of cyber evolution!

GRANICE SE RUSE KADA PREKO NJIH PRELAZI RENO4!!!!!!!!!!!

www.slepsluzba.com

Mene ne zanima koliko košta benzin ja uvek sipam za 1000 dinara ! :)

Sve je 5 samo RENO 4 :)
Italijan
Renault 4 Alpine

JSN - Never underestimate the power of R4 :)

View Profile
« Reply #36 on: April 22, 2008, 01:04:11 AM »

Ja sam mog kupio od bivse sefice kod koje sam radio....extra zena....dala mi ga na rate....ispao me 480 E....i to je bilo u fazonu daj kad budes imao.....a pre toga sam vozio Nacionalnu Klasu....lepo izgledao al bio sav sje.an....i dodjem ja da pogledam R4...a on zapusten...nije opran.....matirao....vizuelno izgledao 3 puta losije od figuara...secam se reakcije moje devojke koja je bila u fazonu AUuuuu.....i uzmem ga ja...skapirao sam posle par dana da se nisam pokajao....samo se ljuljuskam....a i devojka ga je zavolela.....

Nece ova Mecka da se skloni da prodjem pa to ti je
Citat: frik-ri  28.09.2008 u 11:16:11
15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
animalsaviors.org
djenka
Renault 4 Senior

View Profile
« Reply #37 on: May 04, 2008, 03:11:17 PM »

I kod mene je R4 bio tradicija. Matori imao par komada. Mene daaavne 77 iz porodilista dovezli kuci u prvom TLu. Pa onda TL Special. I onda 86  GTL. Prodat 1997 sa 315.000 km. Vozi se i danas.
Zavrsio ja fax, poceo da radim i od druge plate kupim sebi GTL 1987. Na rate. 650 eur. Motor izuzetan. Limarija uzas. Zadnje oslanjanje radjeno. Kum i ja ucili limarski zanat na njemu. Sva 4 nova krila, sve seceno do zdravog lima, vareno, ofarban. Ja stalno nesto cackao. Prodao ga posle skoro godinu dana za 1.000 eur. Sve sa alufelnama. Dobio sluzbeni auto, jedan pa drugi evo sad cekam treci. A opet trazim sebi jednu dobru cetvorku. Tako da ako neko naidje na dobru neka javi. Izmakla mi ona u Subotici.

Djenka
San-Sale
Renault 4 Alpine

Možda jednog dana

View Profile
« Reply #38 on: May 04, 2008, 05:28:58 PM »

Ja mog Fikusa dobio od drugara iz Svapske. Kaze jbg meni ovde stoji i trune, a ti bez kola. I mene ti Fiki izadje 10000 (prenos i registracija). A Italijan dok je vozio Fikusa bilo mu je super, hteo da ga sredi da moze da ga lepo vozi, a fiki truo za sve pare. I on sad govori kako je hteo da sredi sve i fikija i R4!  a080

Pobedićemo na Dakaru garantovano
cvrcak
Renault 4 Senior

View Profile
« Reply #39 on: May 04, 2008, 06:51:40 PM »

Pa priča kaže sledeće...
Posle raspada fiće tetka reši da uzme nešto malo bolje i sasvim slučajno naleti na jednog bež
TL u dobrom stanju,kasnije matori vide da je bolji od stojadina pa ubrzo i on kupi žuto metalik TL, koga ja posle vesele žurke tj a055 provozam kroz desetak metara neke žičane ograde i  s25, ali rendzer je to ograda je prošla gore jer nje nema više a rendza se do skoro držao posle popravke naravno, sledeće šta se desilo je to da su istrulele zadnje grede na belog i on mora kod majstora koji ga nabudzio kao šuster i nažalost on je sada za delove.
Da skratim tu su još dva GTL koja menjaju stariju braću i tako ljudi POZDRAV!
 a055
 mahanje

Sve što sastaviš raspadne se pre ili kasnije...
Pages: 1 2 3 [4] 5   Go Up
Print
Jump to: