February 07, 2012, 05:33:32 PM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
73357 Posts in 2222 Topics - by 533 Members - Latest Member: csontig

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Author Topic: Rendžamobil i ja, nerazdvojna druga dva :)  (Read 1887 times)

Offline Free_Climber

• Baby Renault 4
  • *
    • View Profile
Rendžamobil i ja, nerazdvojna druga dva :)
« on: July 19, 2010, 06:40:17 PM »
Veliki pozdrav svim članovima!  :mahanje: :osmeh: Mi smo iz Mladenovca i voljni smo predstaviti Vam se, u cilju razmene pozitivnih iskustava  :a055: (negativna ne postoje kad je R-4 u pitanju...  :a048: osim misterioznih nestanaka CD-plejera i ostale elektronike hrabrima koji su se usudili da to instaliraju u svog ljubimca, i u koje spadam i sam.  :whistling: ) Dakle, da ne dužim, moja malenkost, Miloš, iz gore pomenute varošice podno Kosmaja, mlad i neiskusan vozač, sa tendencijom da nauči mnoge stvari od Vas, vernih i odanih dugogodišnjih zaljubljenika u ovo malo-veliko čudo od automobila,  :a0181: i moj novi-stari drug R-4 TL, iz 1977. godine.

Garažiran 20 godina, u fabričkom stanju, prešao 83.000, i kod mene je od pre nedelju dana.  :osmeh: Izuzetno zdrava limarija, a i motor je u dobrom stanju.  :a025: Toliko od nas, pa se vidimo pri prvom narednom okupljanju!  :a055:

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
  • O'š se kladit da ima parking?!?!
    • View Profile
Re: Rendžamobil i ja, nerazdvojna druga dva :)
« Reply #1 on: July 19, 2010, 07:39:33 PM »
Eeeeee - haaaa!!!  :a080: :a080: :a080:

Kakvo predstavljanje, kakav nastup, kakav gard... kaaaaaakaaaav autooooo...  :a0181: :a0181: :a0181:
   Pozdrav sa Kvarnera... Ako ti nick uistinu predstavlja ono sto mislim, onda ovako:
* planinar,
* alpinist pod ''nuzno zlo visokogorskog planinarenja''
* predajem teoretske i prakticne planinarske cake
* markacist - oni koji rade one crveno-bijele mete po drvecu i stijenama,
* sportsko penjanje, samo iz gusta i onako - cisto da se visi...

:a055: :a055: :a055:
   Uffff, da si ju kupio sekundu, dve prije pa da si bio u Sloveniji ovaj vikend...  :lazy: :lazy: :lazy:
    Dobrodosao na forum... I pazi to cudo... Steta bi bilo da na njemu ucis nakon nekoliko udaraca kada je vrijeme odustati od parkinga BAS na tom mjestu...
    :mahanje: :a055:

I da...  :s25: kako to zaboravih spomenuti...  ??? Tu gdje smo bili ovaj vikend - Žužemberk - to je rodno mjesto pokojnog Tomaža Humara...  :a070: :a0181:
« Last Edit: July 19, 2010, 07:41:05 PM by frik-ri »
Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...

Offline Velemajstor

• Renault 4 Junior
  • **
  • Poštujte naše znakove!
    • View Profile
« Reply #2 on: July 19, 2010, 08:20:50 PM »
Zamolija bi moderatore da malko retuširaju ovo auto jer ode ima i starijih ljudi čije srce ne može izdržati ovako dobre slike=auto.  :smile:

Pozdrav i dobrodošao! :mahanje:

Offline Serž

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #3 on: July 19, 2010, 08:27:12 PM »
Bogami dobro leto - nekolicina, ali sa odličnim Četvorkama.
Dobro nam došao i imaj u vidu da svako ko se tako nonšalantno predstavi, a ima posebno dobro očuvanog oldtajmera od trideset i kusur godina ima posebnu obavezu da takav poseban auto posebno pazi i mazi. Mislim... hromirani "aksesoris" (branici, retrovizor(i)), levi seting brisača, metalna klapna dovoda vazduha kabine... vuf  :a049:
Pretrči po forumu i vidimo se  :mahanje:
Zamolija bi moderatore da malko retuširaju ovo auto jer ode ima i starijih ljudi čije srce ne može izdržati ovako dobre slike=auto.  :smile:

Pozdrav i dobrodošao! :mahanje:
A vidi ove primorce što se primaju. Gospodo, malo dostojanstva. Jeste da čovek ima "za popizdit'" dobru Katru, ali samo steady, dišite, dišite. :naughty:
Onim čega se pristojan čovek stidi primitivac se ponosi. A nije qrac.

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #4 on: July 19, 2010, 09:06:22 PM »
   Ma cudi me kako dobro izgleda, a vidi, cigle i crijepove vozi s njom...  :whistling: :whistling: :whistling:

...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...

Offline katraš

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #5 on: July 19, 2010, 09:14:35 PM »
Dobrodošao na najbolji forum :a055: i pozdrav iz Slovenije  :kolce:: Četvorka ti je ko bonbona, čuvaj to  :uredu:
hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Offline Free_Climber

• Baby Renault 4
  • *
    • View Profile
« Reply #6 on: July 19, 2010, 09:26:47 PM »
Ok, moram priznati da nisam očekivao ovakvu dobrodošlicu! :osmeh: Srdačno zahvaljujem Vama, pravim poštovaocima pravih vrednosti, koji me na vreme upozoriše, a neki čak i zapretiše :maul: (čitaj Serž :a084: ) pozivajući se na jedinstvenost i unikatnost ovog primerka. :a025: Bez sve šale, opustite se dobri ljudi, imam najbolje namere u vezi sa ovim sredovečnim plavušanom. :naughty: Maziću ga, i paziću ga, i zabraniću mlađoj sestri da za njega kaže "krš" u mom prisustvu! :a080:  

@frik-ri
Ne brini druže, nisam toliko neiskusan :a084: Žao mi je što nisam mogao prisustvovati tom skupu, pročitao sam negde za to, ali odocnio malko... :a048: Zato jedva čekam naredni, koji je, ako se ne varam 3. avgusta, odnosno bliži vikend, pošto 3. pada u utorak, znači da bi okupljanje bilo 31-og jula i 1-og avgusta. :osmeh: Koliko si nabrojao, nisi mogao omašiti!  :a024: Sportski penjač, takmičar. :mahanje: Primećujem da se razumeš u terminologiju. :a025:

Hvala svima na komplimentima, u ime nas obojice, i, da...vidimo se sigurno!  :a055: :a055:

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #7 on: July 19, 2010, 09:52:50 PM »
   Iiiihaaaa... Napokon neki normalan, a da vozi Renku ...  :laugh: A ne ovi svi neki lokadžije i ispicuture...  :osmeh:
   Za parking sam se salio,  :c062: ali za prijevoz ovih paleta iz pozadine...  :d018:  :maul: Tu te nece ni Bog spasiti kad te objesim za osobne dragulje (da mi dame 'proste - danas sam bas zaglibio sa tim genitalijama...  :whistling: :laugh: Eto - to je zbog skupa ovih bandita  :wacko: u Sloveniji ) sa vrznim (lađarskim odnosno, clove hitch, odnosno tal. nodo parlato) i to sa dva stopera...  :osmeh:
   Uffff... Al se pravim vazan sada...  :c070: :c070: Ma kazem ti... Tu je samo bagra... U bunkerima samo vojne vrece za spavanje i frizideRI sa pivusama... Locu vinčinu iz boce k'o klosaRI uz Krku... Čisti Cviček...  :fijufiju:
   Straaaasno nesto...  :kolce: :kolce: :kolce:

Za Tomaza... Ne znam koliko cijenis lik i djelo tog ingenioznog luđaka, ali... Kad mi je ovaj tu,iznad tebe, rekao da je on (Tomaz, ne Katras) u rodu sa covjekom s kojim pijes za stolom... Nije ti svejedno.

IN MEMORIAM - TOMAMAŽ HUMAR ...  :a0181: :a0181: :a0181:  :a045: :a055:

http://www.humar.com/
« Last Edit: July 19, 2010, 10:16:05 PM by frik-ri »

Offline Attila

• Renault 4 TL
    • View Profile
« Reply #8 on: July 19, 2010, 10:20:17 PM »
Pozdrav iz mađarske  :mahanje:
Moji roditelji su imali sličnog R4, samo on je bio zeleni metalik, ali ISTI TAJ TL Special.
Vidi se da je stvarno u originalnom stanju, čuvaj ga....

Ps: ponekad kad se setiš pogledaj, dal' ima ulja u menjaču  :s25:

Offline Free_Climber

• Baby Renault 4
  • *
    • View Profile
« Reply #9 on: July 19, 2010, 10:41:19 PM »
Aaahahaha :a084: Pa gledaj to ovako, pivce je jako zdravo, pa tu ti leži čitav kompleks vitamina: vitamin B, vitamin...B... :whistling: khm hmmm... i ostalo! A najbolji je trening kad pre njega ispiješ dva tamna, onda penješ k'o zmaj! :a055: Još ako je nikšićko, i još ako je točeno...uuuuuu. Onda si zmaj 4x4! :a034: Što se tiče prevoza ovog građevinskog materijala u pozadini, ta neću valjda sa njim to terati! :fijufiju: Za to služe viljuškari, kamioni, avioni i ostalo. :a036: ...I moji dragulji ostadoše na mestu. :a049:
Nisam bio upoznat sa likom i delom Tomaža Humara, ali kad pročitah da je za života popeo tehnički najzahtevniji big wall "El Capitan", i da je pritom prvi NEamerikanac koji je to uspeo, onda zaista... :a0181: Da ne spominjem ostale alpinističke podvige. :oki:
Odosmo mi u debeli :a0266: kako mi se čini, ali valjda je i ovo sastavni deo predstavljanja. :c062:

SMF 2.0 | SMF © 2011, Simple Machines
Renault 4 Serbia, Copyright © 2007 - 2011 :: Design by VojvodinaCafe

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal