February 08, 2012, 10:44:35 PM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
73364 Posts in 2223 Topics - by 534 Members - Latest Member: Rustic786

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Author Topic: Reno 4 tl specijal 1978 godiste!  (Read 12367 times)

Offline edo

• Renault 4 Junior
  • **
  • :-)
    • View Profile
Re: Reno 4 tl specijal 1978 godiste!
« Reply #20 on: June 17, 2010, 01:21:04 AM »
Hvala svima na pozitivnim recima  :a0181:,naravno ako ima i negativnih prihvatam i to ;)!Volim kad svako iskreno kaze sta misli :a025:

Offline reno 5 tl

• Renault 4 Junior
  • **
  • vozi misko
    • View Profile
« Reply #21 on: June 20, 2010, 11:18:13 PM »
extra

Offline edo

• Renault 4 Junior
  • **
    • View Profile
« Reply #22 on: June 21, 2010, 03:53:14 PM »
Hvala ;)

Offline edo

• Renault 4 Junior
  • **
    • View Profile
« Reply #23 on: July 18, 2010, 06:06:28 PM »
Evo samo da se javim posle duzeg vremena!Nabavio sam plasticne okvire stakala,ali jos ih nisam namontirao!Za sad mislim da ce posluziti,a kad nadjem metalne okvire nove,onda cu opet one ubaciti!Sve u svemu okvire jos trebam malo srediti pre ugradjivanja,jer ih trebam ocistiti,prefarbati u mat crnu boju,pa polako sve upasovati,ali najverovatnije cu ih namontirati sa malim sarafima kao sto su mi bili metalni okviri!Ali jos tacno neznam,ali ovi plasticni su mnogo prostiji od onih metalnih! ???
« Last Edit: July 18, 2010, 06:08:45 PM by edo »

Offline edo

• Renault 4 Junior
  • **
    • View Profile
« Reply #24 on: August 25, 2010, 02:17:30 PM »
Evo da vam pokazem felne kako su ispale!Prvo slike posle peskarenja:

Uploaded with ImageShack.us

I naravno slike posle farbanja:

Offline katraš

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #25 on: August 25, 2010, 03:30:12 PM »
FANTASTIČNO!!! Konačno pravi suprug za moju Caricu. Dolazi u SB k'o mlada, a ti ako možeš, dođi sa njim (daj mu ime, obavezno) pa da pravimo svatbu  :kolce:.
Četvorka ti je perfektna i još kad je središ, ima da bude bombona za sto godina! Čuvaj je k'o zenicu oka svog! Ne daj da je drugi voze, odma' zameraju ti mali divovi!
Nekima je visoka cena? Za to godište u stanju kakva je bila kod kupovine, sa takvom opremom i sa kilometražom ako je prava, kod nas ne ide za manje od 2500 eurića  :a024:, ako su svi papiri i originalno stanje. A sređene su od 5000€ pa na gore. K'o ne veruje, nek pita Jana, kol'ko bi on za svoju žuticu sad kad je sređena u nulu. Il'mene  :a049:!
Iskrene čestitke! I, još nešto: pokušaj sad da si središ oldtajmer papirologiju!
Naime, kad sam ja ovde počeo da Caricu stavim u tu kategoriju bio sam više manje sam, svi su imali neke fiće, bube, spačeke...ništa protiv njih, al' je ipak Četvorka onaj auto, koji je služio generacijama, bio porodični auto, kombi, tovarni, dostavni, ma šta sve nije bio i ko sve nije radio svoje prve korake na njemu te učio se voziti. :uredu:
A danas: do pre kratkog vremena moja je Carica bila jedina sa FIVA certifikatom u Sloveniji, a sad ih ima sedam, malo pomalo svi renoviraju i dolaze konačno pameti, koji je auto bio Slovenački pa i Jugoslovenski simbol, pored fiće.
Ako ti što bude trebalo, tu sam! Samo ti javi! I još jednom - svaka čast za Cara (moj predlog, a sad ti...) :kolce:

A ovako bi bili k'o par:

moja Carica i tvoj Car
hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Offline edo

• Renault 4 Junior
  • **
    • View Profile
« Reply #26 on: August 26, 2010, 12:04:20 AM »
 :a0181: :a0181: :a0181:  Hvala na ovim lepim recima!Iskreno da ti kazem ja nisam uopste mislio da cu nekad imati reno 4,uvek sam hteo Citroen Diyanu u skroz orginalnom stanju!Posto sam ja pre 6 godina kupio Mercedes w115,u dosta losem stanju,pa 2 godine teskog posla sredio auto,znam sta je orginalni auto,i sta je obnovljen auto(bez uvrede bilo koga),ali stvarno sam jako puno truda ulozio u w115,a ipak ima manjih nedostataka!

Reno 4 sam slucajno nasao,stric od jednog poznanika je taj auto kupio nov,i on je bio jedini vlasnik,pa kad je dobio slog onda vise nije mogao da ga vozi,drzao ga je jos u garazi,svake godine ga je registrovao,ali stvarno nije bio za voznju!

Meni su 2-3 puta javili da odem da pogledam,jer su rekli da je stvarno auto u super stanju,i da je orginalan!Jedan dan sam se najavio i otisao sam ga pogledati:na prvi pogled mi se nije svidjao,jer je farba bila jako prljava,na sedistima presvlake,ali kad ga je deda isterao u dvoriste sa (ogromnim gasom),onda sam ga dobro pregledao,i video sam da je auto u prvoj farbi sem desnih prednjih i zadnjih vrata do lajsne,i na levoj strani trougao,a da je ostalo super na njemu!Motor je bio jako glasan,jer je imao neki prepravljen lonac,pa je jako zujao!Posle kad smo se pogodili,covek je trazio da jos do sutra auto ostane kod njega da se pozdravi od njega ;)!

Sto se tice papirologije znam da je dosta komplikovano,jer sam bas iz Slovenije uvezao Opel Kadett B,pa mi je potrajalo vise od 2 meseca dok sam dobio Madjarske OT tablice!
Sad kad stavim obnovljene felne sa novim gumama Sava Efekta+jos okvire kad sredim(na zalost samo plasticne okvire mogu staviti,jer moji limeni sa kromiranim sinama nisu u najboljem stanju,pa sam odlucio da stavim plasticne,pa kad nekad naletim na nove okvire bilo kad mogu postaviti)ja mislim da sam vlasnik jako lepog auta(nije da hvalim)ali stvarno je u super stanju!

P.S.Auto 100% ima toliko km,jer je taj stariji gospodin pisao sve kad je koju gumu prebacivao sa koje strane,3 gume su jos bile fabricke sa datumom iz 78 godine,kad je menjao ulje itd.tako da stvarno ne sumnjam za kilometrazu!

I jos jednom hvala  :smile:
« Last Edit: August 26, 2010, 12:29:23 AM by edo »

Offline edo

• Renault 4 Junior
  • **
    • View Profile
« Reply #27 on: August 27, 2010, 11:14:04 PM »
Evo danas su se postavile gume na felne,i naravno stavio sam bele uloske na gume:

Offline cybertel

• Renault 4 TL
  • reno 4 by cybertel
    • View Profile
« Reply #28 on: August 28, 2010, 12:18:21 AM »
Svaka chast kolega! samo napred, ovo vec lichi na pravi old timer!  :a025:
R4- LEGENDE DES RUE PARISIENE