February 08, 2012, 07:18:31 AM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
73357 Posts in 2222 Topics - by 533 Members - Latest Member: csontig

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Author Topic: Roudtrip leto 2010  (Read 3992 times)

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
  • O'š se kladit da ima parking?!?!
    • View Profile
Re: Roudtrip leto 2010
« Reply #20 on: July 15, 2010, 11:47:20 PM »
   Znam da je ovo sajt postenih i pristojnih ljudi sa istancanim osjecajem za dobro i da nema mjesta psovkama, aliiii...  :s25: Je...PIIIIP...mu miša sto mi krivo i za Bibu i za Zokija!!!  :a045:
   Ovaj forum je cisto vrelo emocija... Ponekad suze idu od smijeha, a ponekad, majku mu od tuge...  :dry: Kao sad... A bas sam se tipkao sad sa Sawom i Italijanom... I bas sam spomenuo Zokija... Ufffff... Nema mi druge nego pravac beograd jedan dan - onako na BUF!  :vidbudale:
   Zoki... Bice prilike... Bez brige... Ovo je definitivno ludo mjesto sa definitivno ludom ekipom.  :a034: :a034: :a0181: :a055:
   A nosim bocu koju cuvam doslovce gooooodinama... Skoro pa da se i pokvarila...  :laugh: :laugh: Srecom da alkoholna pica nemaju rok trajanja. Mislim, imaju - kad se otvore!!!!  :laugh:
  Iskreno... Bas sam htio s tobom posebno nazdraviti.. I sa drugima naravno,  :kolce: ali s tobom posebno... Vidjet ces koja je cuga u pitanju pa ce ti biti jasnije...  :a055:

Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...

Offline Serž

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #21 on: July 15, 2010, 11:57:21 PM »
Ne, ne, ne  :c070:, ništa jedan dan. Fino dođi u avgustu (kolovozu) kad i Katraš navrne do BG pa s njim na sever/sever/zapad do Sombora pa onda preko SB pa kud te dalje put odvede. Ovde je i onako prisutna fama da si plod kolektivne uobrazilje i deformacije virtualnog vreme/prostora.
Onim čega se pristojan čovek stidi primitivac se ponosi. A nije qrac.

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #22 on: July 16, 2010, 12:05:42 AM »
Imas pravo... Ću da čućim u bunker k'o Ćamanabdić.  :laugh: Pa kad me pita pandur na grani:
''A sta si ti ovde...?'' Ja cu da mu kazem:
''Pa akuuuuumuuulaaa toooor...''

Ako me bude htio... Mozda mu se i utrpam...  :whistling: :whistling: Moram biti pristojan i fin u Zuzicityu ovaj vikend... Onako kako i dolikuje toj tvojoj deFRMAciji prostor/vremena...  :laugh:
    I da... Ovo nije  :a0266: nego samo kratim vrijeme do vikenda!!!!!!  :a049: :a049: Jbt... Bas malo kontam... Pa nije losa ideja taj august...  :a014: :a014: Ima stric da padne na dupe kad mu banem na vrata...  :vidbudale:

...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...

Offline katraš

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #23 on: July 16, 2010, 07:50:08 AM »
...ako me bude htio... Mozda mu se i utrpam...  :whistling: :whistling: Moram biti pristojan i fin u Zuzicityu ovaj vikend...

Samo ti budi pristojan u ŽMBk-u, pa idi ondak lepo pešice za Srbiju  :a036: Naravno da ću ti javiti kad idem do forumskih i ličnih prijatelja. Ovo http://www.baracka.org/ što mi je poslao Serginho sanjam več od maja :a049:
A nije mi žao samo Zokija što ne može doći, žao mi je svih koji su bili na Adi, što neče moči doći :a045:. Ali, bit če još prilika. Evo za sve morske i ostale Četvorkaše: 31.7. (tad sam furešt u Dalmi) u Zadru je veeeeelik skup oldtajmera i ostalih, ja ču biti GARANT tamo! :too:
hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Offline John Doe

• Renault 4 Alpine
  • R4 GTL Type 2
    • View Profile
« Reply #24 on: July 16, 2010, 07:58:32 AM »
Drugari sretno... Tesko mi pada sto necu biti dio ovog velikog putovanja  :a045: O razlozima bi se moglo, obaveze i problemi na poslu, Alpine ne radi kako bi trebao i tako... Uglavnom zelim vam sretan put i sto manje problema. Napravite dosta fotografija za nas koji ostajemo kuci.

Sawo cekam vas u povratku.
Sve je 5 samo je Renault 4!
R4 at speed :)
R4 scandinavian flick :)
May the 4's be with you :D

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #25 on: July 20, 2010, 10:45:07 PM »

Sawo cekam vas u povratku.

E paaaaa... Ima da se nacekas...  :vidiga: :vidiga: :vidiga:

Plan im je bio, nakon sto se maaaalo izjalovio sa Doktorovim faxom, da u subotu u 10 ujutro zgibaju iz apartmana (immmaaaa seeee, nije lose...) i da kao dodu do mene na neki izletic, druzenje i slicno.
   I onda... Posto se Sawa, kao dokazani gilipter, harambasa i mlatimudaš ne zuri doma, isto kao i njegova djevojka, uspio sam ga nadrukati da ostane dan-dva ... tri-pet-sedam  :a080: ... Kod mene pa da pravimo deeeerneeeeek...  :s35: :s35: :s35:  :party: :gitara:
   Da tocimo gorivo iz flajke.. Da lutamo, da se gibamo... Da obidemo zasticeni krajolik zvani Litl Pis Of Hevn uz obavezan dir-dva u Krnji od Majka (jeb...PIIIP..lo majku, steta sto je neregan  :a026: :a026: ) ... Da pojedemo i popijemo k'o ljudi... Soba je slobodna, krevet im ne skripi  :naughty: :naughty: :naughty: ... Cetkica za zube za goste je malo prosla - niti dvoje-troje gostiju nije bilo...  :osmeh:
   Nadam se da ce uzivati jer im imam namjeru ponuditi smjestaj nesto izmedu Frme, poznatog ljubaznog i velikodusnog Slavonca  :a0181: :a0181: :a0181: i onog skrtca, stare i oronule cicije Katrasa iz one skrte Suve krajine...  :osmeh:  :a0181: :a0181: :a0181:
   Ja sam tu negdje izmedu... Ima se, al se nema... Al' sto se ima - to se dijeli. Ipak je Krk blizu mene, pa bura, osim posolice nosi i dasak bodulske kulture...  :osmeh:
   Auuuuu sto se veselim...   :a080: :a080: :a080: :a049: :a049: :a049: Zao mi je samo Doktora... On jadan i ne zna za nas plan...   :c062: :c062:
    Ne znam da li se to samo meni cini, ali... Ovo je neko opako ljeto obiljezeno druzenjima... Ili je samo meni tako - kad sam ''novi'' u tome.
   AUUUUU... MNOGO SAM SRECAN   :a049: !!!!!!!!!!!!!!    

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #26 on: July 24, 2010, 11:19:47 AM »
    'Ločesti Frma mi je oteo gosta!!!  :d018: :d018: :d018: Vjerojatno ga je namamio kulenom, sunkom i popravljenom torzijom...  :osmeh: :osmeh:
    I kako da mi na moru prezivimo kad nam ovi kontinentalci otimaju turiste!!  :maul: :maul: Trebali su i Sawa i Doktor sa curama doci do mene,ali Doktor sa curom ide danas( krenuli su prije cca pola sata iz Poreca za Sl.Brod) prema Frmi. Bas mi krivo, ali, sta ces... Sta je tu je. Vrag zel prišu!
   Mislim da se Sawa i Doktor nisu javljali jer im je predobro u Porecu, a i u Zuzacityu im je otkazala tipkovnica na kompu (mighty Manastirka strikes again!!!  :a050: ) tako da ce imati sta pisati i postavljati fotke kad se danas smjeste kod mene.
   Sto se tice vremena - bas se digla neka nevera. Fijuce ko ludo, grmi u daljini... Tu i tamo kao da paducne koja kap kise... Ća bi reklo: ''Samo ća ni...'' Si vi ki ste z barkami vanka prijte sim kraju, ala...  :osmeh:

Offline Italijan

• Renault 4 Alpine
  • JSN - Never underestimate the power of R4 :)
    • View Profile
Odg: Roudtrip leto 2010
« Reply #27 on: July 24, 2010, 01:15:45 PM »
E a da je Sawa imao MALA VID` INTERNET NA DLANU...vec bi bilo slika...
Vish Frice prednosti PPC-a :)

Nece ova Mecka da se skloni da prodjem pa to ti je
Citat: frik-ri  28.09.2008 u 11:16:11
15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
animalsaviors.org

Offline John Doe

• Renault 4 Alpine
  • R4 GTL Type 2
    • View Profile
« Reply #28 on: July 27, 2010, 07:23:34 PM »
Onaj "probisvijet" Sava bi sutra trebao navratiti do mene  :maul: :a058: :a055: :kuler: :a050: :kolce:
Sve je 5 samo je Renault 4!
R4 at speed :)
R4 scandinavian flick :)
May the 4's be with you :D

Offline frik-ri

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #29 on: July 28, 2010, 05:20:42 PM »
    Evo... Ja se vratio sa posla, a ono... Miiiir Bozji i tisina u kuci...  :a049: Napokon... Otisli Sawa i Milica Kamilica... Jedva sam ih se rijesio...  :osmeh:
    Ma kakvi... Naravno da je sve ovo sala.  :too: Mogu reci da mi je bas zao sto nisu ostali duze u Rijeci, jer, iako smo bili svugdje i radili svasta,  :naughty: :naughty: u biti nismo bili skoro pa nigdje... Toliko toga ima. Ja se samo iskreno nadam da su se uistinu proveli barem upola onoliko koliko smo se proveli i mi (Ivan Krstitelj, moji roditelji i ja) s njima. Ej... Pssst-psssst...  :whistling: Nemojte nikome reci...  :osmeh: Sawa je danas plakao na rastanku...  :vidiga:   :kolce: :kolce:
    Uglavnom... Sta reci? Nevjerojatno mi je drago sto su dosli, zao mi je sto Dotur nije moga isto biti tu, e! Sjetili smo se svih Vas, BIBAZOKIJU snimili filmic i nekoliko fotki  :a0181: :a034: , pojeli sladoled, naravno...  :a049:
    Jedva cekam fotke i filmice da okaci jer mene komp uuuuuzaasnooooo  :s25: :a122: zeza - nastanila se Sotona sa sedam informatickih fakulteta i ubija u pojam sve nadobudne informaticarske viteze zeljne slave u borbi sa ovom Zmajosotonom.  :osmeh:
    Ovako, samo ukratko - tako svojstveno meni  :a050:  :fijufiju:  :a050: da Vam dam nekoliko natuknica sta se radilo.
    U subotu su dosli i odmah je pala klopa i ubrzana setnjica po centru jer smo isli na jedno nocno planinarenje na Snjeznik - simpaticnu planinu povrh Rijeke, nedavno stavljenu (hvalim te Boze...  :a0181: ) pod krilo zastite Nacinalnog parka Risnjak. Trebala je biti nocna panorama Rijeke, ali se nakacio neki gadni oblak i samo nas je dva-tri puta pomilovalo Sunce. Temperatura je bila kojih simpaticnih 8-10 stupnjeva uz ostru buru. Meni zaaakon - Milici Kamilici bas i ne.  :osmeh: Nakon sto sam joj dao jaknu, obukla je i predivni osmjeh...  :too: KOmentar je bio: ''Pa ujutro smo bili na plazi na moru, sad smo na 1500m.nadm.visine kao u frizideru.'' To je ljepota Kvarnera.  :a034: Klopa - punjene paprike i tikvice i zaspali su k'o bebe  :osmeh: :osmeh: :a084:  :vidiga:
   Nedjelja je bila u znaku Krka. Omisalj (rostiljcic, cugica, kupanjac, poklanjanje mediteranskog zacinskog bilja) - Jurandvor (Bascanska ploca) - Baska (kupanjac i foto session po starom gradu, sitni čalabrc...) - Krk (kopi/pejst foto sessiona plus sladoled...) i nazad na klopu... Opet spavanjac ko bebe...  :vidiga:
   Ponedjeljak je bio u znaku bratstva i jedinstva  :a0181: :a034: :a080: Vozim Sawin auto na sitniji poravak - majstor komentira beogradsku tablicu u Hrvatskoj i slovensku tablu na kojoj pise ''Norc v avtu'' i kaze: ''Tito bi bio sretan da ovo vidi... sad se sigurno smije u Kuci cveca...''  :a0181: :kolce: Za to vrijeme nas vrli Sawa-Inteligencije-Mu-Puna-Glawa vozi Pucka na more i bez obzira na moja uputstva s kojim se ni prosjecna antilopa ne bi zagubila - Sawa se javlja tamo negdje iz Tirane i pita: ''Gde sam ono, bre, trebao da skrenem...? E, bre, Pucko ide vrrrrrh...''  :laugh: :a084:  :vidiga: I onda nakon jos opseznijih informacija i uploaded uputstva i instaliranja ''Getting sea for dummies 2.1'' Sawa opet fali i na kraju, unatoc tome sto sam mu rekao da kod benzinske pumpe skrene LIJEVO, on se u maniri Bear Gryllsa uzdaje u svoj instinkt za prezivljavanje i sjeti se obuke u Specijalnim postrojbama SAS-a i zlatnoga pravila prezivljavanja u surovoj divljini: ''Zaboravi uputstva i u prirodi upitaj odmah kad naletis na prve djevojke koje peru stakla na benzinskoj pumpi ''E, bre,gde je more ovde...?''
    Odgovor uvijek glasi: ''Vidis ovo plavo ispred tebe... E, TO ti je MORE!!!''
    Navecer setnja po Trsatu, neizostavni sladoled i tako to... Klopa pa spavanac... I da, skoro zaboravio  :fijufiju: navecer setnja po Opatiji. Tad sam poslao poruku BIBAZOKIJU u ponoc, ponoc i p'o  :c062: :c062: Al ce mi izvuci usi kad me vidi...  :maul: :maul:

U utorak, jucer, su Milica Kamilica i Sawa isli sa mnom sa kombijem jedan dir po Gorskom kotru - Mrzla vodica, Gerovo, Tršće, Prezid (dalje, jeb...PIIIP...ga, ne ide - granica!!!) pa delnice pa Zagreb... U Tršću smo obavili foto session da Vam svima pokazem gdje bi isli kad bi dosli kod mene... Pa smo snimali i filmice, urlali od smijeha u igri ''Ajmo svi, ruke u zrak...''  :a050: :a084: :a084: :a080: dok je Milica Kamilica samo vristala i psovala... Boooo...  :a0103: ??? Cudnog li naroda...  :whistling: :a084: :a080: Pa onda doma
   Pa smo bili, ne sjecam se vise ni kad u dva-tri navrata u Litl Pis Of Hevenu dgje je Sawa od majka dobio na dar za okupljanja sklopivu stolicu sa drzacem za pivo. ne znam cemu taj drzac, ali ajde... nek mu bude.  :osmeh:
   Ma bilo je svega... Medicu i ostalo nisam ni spominjao jer mi je zao da samo mi pijemo i nazdravljamo svima Vama. Znate koliko je to posla...?  :fijufiju:  :a055:  :kolce:
   Eto, samo da znate da nam nije bilo dosadno... Ja ne mogu docekati da okaci slike i filmice... Do tada... Imate samo ovaj moj izvjestaj... Po nekoj mojoj matematici - sad bi trebali biti u Slavonskom brodu kod Frme...  :kolce: :kolce:
    Stafeta je predana...  :a049:

:a055: :a055: Za ludu ekipu i sto vise ovakvih druzenja...  :a055: :mahanje:

SMF 2.0 | SMF © 2011, Simple Machines
Renault 4 Serbia, Copyright © 2007 - 2011 :: Design by VojvodinaCafe

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal