Dodjoh iz SIbenika pre 15 ak min..Putarina Srbija 340 dinara,kroz Hrvatsku od Lipovca do granice sa Slovenijom 110 kuna.Putarina Slovenija 15 eura,Italija od Gorice do Venecije 6.8 eura,Venecija-Trst 7 eura (ili obrnuto,mada nebitno).PArking u Veneciji nas je izasao oko 6 sati cini mi se 18 eura ili 24 ne secam se.Od delova sam poneo samo rezervnu unutrasnju gumu i platine,a u gepeku imam stare svecice,kablove ,kapu i ruku.Preporucujem da NE spavate na Slovenackom primorju jer ce vas odrati.STa jos treba recite?
Sawoooo... Uzmi neku postenu baterijsku lampu!!!! Trebat ce ti... Ne za auto nego za... nesto sto vam spremam... Mrrrrrrraaaaaaakkkkk...
I ja vam od sveg srca (he,he) želim srećan put i dobar provod... Videćete se sa drugarima i mojim dragim prijateljima. Neke sam i lično upoznao (Charlie, Frma, Atilla). Neke sam imao žarku želju da upoznam (Frika posebno, hrvatski i slovenački Rendžeri) ali viša sila me sprečava da vam se ovog puta priključim. Prenesite im pozdrave iz Beograda od Bibe i Zokija i recite im da je Biba žena od Zoki... Biće prilike...