February 05, 2012, 11:29:11 PM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
73351 Posts in 2222 Topics - by 532 Members - Latest Member: gulipest

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Author Topic: Утисци са Меморијалног окупљања " Чика Раша " 10,04,2010  (Read 5230 times)

Offline Italijan

• Renault 4 Alpine
  • JSN - Never underestimate the power of R4 :)
    • View Profile
Ja jos uvek sumiram po malo utiske....bash sam pre jedno pola sata sa Savom uz pivce razglabao jedno sat i po o okupljanju i celoj druzini...i zakljucak je sredeci :)

Katras = lud
Kv Crew = ludi
Drugari iz Madjarske = ludi :)

dodjosmo malo po malo do zakljucka da smo svi ludi i opiceni :) i drago mi je sto sam bio deo ovako lepog druzenja

pozdrav za sve i da se sto pre gledamo ponovo

p.s. falio je Frik...da je on bio...havarija bi izbila :)

Nece ova Mecka da se skloni da prodjem pa to ti je
Citat: frik-ri  28.09.2008 u 11:16:11
15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
animalsaviors.org

Offline Neb_Mes_Ur_Mau

• U meni spavaju, anđeo i đavo. Upoznaćeš onog' kog prvo probudiš.
  • Super Moderator
  • Renault 4 Alpine
    • View Profile
    • [b][size=24pt]Kv Crew Rules everywhere!!!!![/size][/b]
Jesi ti normalan, Frik na Adi, ma svi mi bi se podavili na njegovu prvu ispalu. Pazi kad lik nije normalan, uistinu je onakav kako piše na forumu, njegova priča o običnom prelasku ulice ostalima liči na avanturu, fak survajvor.
I hvala što smo na drugom mestu, da je na prvom neko drugi mesto Katraša naljutili bi se...
Sad bi stavio jedan klip, ali se bojimovih modera, neki nikad ne spavaju pa da mi ne izbrišu ceo post....
Nekad se svi prave pametni, a nekada se svi prave glupi. Valjda je u ljudskoj naravi da pametuju kad je već kasno i šute dok se nešto još može napraviti.
Kv Crew Rules everywhere!!!!!
http://www.renault4.x3.rs/
http://stedljivekuce.47.forumer.com/viewtopic.php?f=23&t=21&sid=

Offline katraš

• Renault 4 GTL
    • View Profile
Ma, Nebmese, nema veze ko je na kom mestu, svi smo mi opićeni sa svojim Četvorkama, a ako smo optimistični i vidimo čašu polu punu umesto polu praznu, e onda nam niko ništa ne može. Moje mišljenje, da smo mi svi prvi :too: a pogotovu organizatori. Mi smo došli samo kao dekoracija atmosfere i to je to :a055:
Ako dođete u Žužemberk, bilo ko - sređeno sve. Kad će biti moguče okupljanje javljam naknadno! Do tada - živeli Četvorkaši :kolce:, najmrzovolniji tipovi na tlu bivše naše YU :hocemojos:
hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Offline IDIBREACAJE

• Renault 4 GTL
  • Da ima tastaturu i majmun bi imao šta da kaže !!!
    • View Profile
 Pa Katraš kada budemo dolazili kod tebe svojski će se potrudimo da povratimo PRVO MESTO,
na top listi, jel znaš kako mi došli, stidljivi, nismo hteli da se eksponiramo .... :a080:

ali kod tebe u Sloveniji baš nas briga niko nas nezna pa........  :kolce: samo kažem biće opuštenija atmosvera  :naughty:
Mi puo dare carta igienica !!!!

Offline katraš

• Renault 4 GTL
    • View Profile
Pa Katraš kada budemo dolazili kod tebe svojski će se potrudimo da povratimo PRVO MESTO,
na top listi, jel znaš kako mi došli, stidljivi, nismo hteli da se eksponiramo .... :a080:

ali kod tebe u Sloveniji baš nas briga niko nas nezna pa........  :kolce: samo kažem biće opuštenija atmosvera  :naughty:

Dadada...niko vas ne zna...a znam vas ja :a080: Imam ja u dvorcu prostorije za opuštanje, pokazat ću ja to vama :a080: . Kažeš, niste hteli da se eksponirate? Pa i niste  :a036: :a055: :kolce:

www.slepsluzba.com

Offline IDIBREACAJE

• Renault 4 GTL
  • Da ima tastaturu i majmun bi imao šta da kaže !!!
    • View Profile

Dadada...niko vas ne zna...a znam vas ja :a080: Imam ja u dvorcu prostorije za opuštanje, pokazat ću ja to vama :a080: . Kažeš, niste hteli da se eksponirate? Pa i niste  :a036: :a055: :kolce:
[/quote]

Jel može mala molba?
Ubaci u te prostorije jedno 3-4 vampirice čisto zbog rekreacije i da nebude dosadno.. :kuler:
Mi puo dare carta igienica !!!!

Offline katraš

• Renault 4 GTL
    • View Profile
 :a0181: duboko. Zaboravih matori...ali evo jedne od sestara koje čekaju na KV Crew :a049:

www.slepsluzba.com

SMF 2.0 | SMF © 2011, Simple Machines
Renault 4 Serbia, Copyright © 2007 - 2011 :: Design by VojvodinaCafe

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal