Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length

Advanced search

62205 Posts in 1999 Topics- by 445 Members - Latest Member: biker
Renault 4 Forum :: Fan ClubRenault 4 Serbia :: KancelarijaOkupljanja, putovanja, izleti... (Moderators: Pasha, serz, sawoodean)Утисци са Меморијалног окупљања " Чика Раша " 10,04,2010
Pages: 1 ... 8 9 [10]   Go Down
Print
Author Topic: Утисци са Меморијалног окупљања " Чика Раша " 10,04,2010  (Read 2259 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Italijan
Renault 4 Alpine

JSN - Never underestimate the power of R4 :)

View Profile
« Reply #90 on: April 15, 2010, 12:28:55 AM »

Ja jos uvek sumiram po malo utiske....bash sam pre jedno pola sata sa Savom uz pivce razglabao jedno sat i po o okupljanju i celoj druzini...i zakljucak je sredeci :)

Katras = lud
Kv Crew = ludi
Drugari iz Madjarske = ludi :)

dodjosmo malo po malo do zakljucka da smo svi ludi i opiceni :) i drago mi je sto sam bio deo ovako lepog druzenja

pozdrav za sve i da se sto pre gledamo ponovo

p.s. falio je Frik...da je on bio...havarija bi izbila :)

Nece ova Mecka da se skloni da prodjem pa to ti je
Citat: frik-ri  28.09.2008 u 11:16:11
15-20 km/h vise na top speedu znaci da ce Talijan piciti 180km/h i vikati: ''Nece se ovaj Porsche da se skloni da prodem pa to ti je!!!''
animalsaviors.org
Neb_Mes_Ur_Mau
Renault 4 Alpine

Kad zatrebas auto kupi R4!

View Profile
« Reply #91 on: April 15, 2010, 01:04:39 AM »

Jesi ti normalan, Frik na Adi, ma svi mi bi se podavili na njegovu prvu ispalu. Pazi kad lik nije normalan, uistinu je onakav kako piše na forumu, njegova priča o običnom prelasku ulice ostalima liči na avanturu, fak survajvor.
I hvala što smo na drugom mestu, da je na prvom neko drugi mesto Katraša naljutili bi se...
Sad bi stavio jedan klip, ali se bojimovih modera, neki nikad ne spavaju pa da mi ne izbrišu ceo post....

katraš
Renault 4 Alpine

View Profile WWW
« Reply #92 on: April 15, 2010, 05:41:50 AM »

Ma, Nebmese, nema veze ko je na kom mestu, svi smo mi opićeni sa svojim Četvorkama, a ako smo optimistični i vidimo čašu polu punu umesto polu praznu, e onda nam niko ništa ne može. Moje mišljenje, da smo mi svi prvi too a pogotovu organizatori. Mi smo došli samo kao dekoracija atmosfere i to je to a055
Ako dođete u Žužemberk, bilo ko - sređeno sve. Kad će biti moguče okupljanje javljam naknadno! Do tada - živeli Četvorkaši kolce, najmrzovolniji tipovi na tlu bivše naše YU hocemojos

Hobi je nešto besplatno što te skupo košta.

http://www.slepsluzba.com
IDIBREACAJE
Renault 4 TL
*

Ala mala vozi

View Profile
« Reply #93 on: April 15, 2010, 10:55:08 AM »

Pa Katraš kada budemo dolazili kod tebe svojski će se potrudimo da povratimo PRVO MESTO,
na top listi, jel znaš kako mi došli, stidljivi, nismo hteli da se eksponiramo .... a080

ali kod tebe u Sloveniji baš nas briga niko nas nezna pa........  kolce samo kažem biće opuštenija atmosvera  naughty

Ignavis semper feriae
katraš
Renault 4 Alpine

View Profile WWW
« Reply #94 on: April 15, 2010, 11:00:44 AM »

Pa Katraš kada budemo dolazili kod tebe svojski će se potrudimo da povratimo PRVO MESTO,
na top listi, jel znaš kako mi došli, stidljivi, nismo hteli da se eksponiramo .... a080

ali kod tebe u Sloveniji baš nas briga niko nas nezna pa........  kolce samo kažem biće opuštenija atmosvera  naughty

Dadada...niko vas ne zna...a znam vas ja a080 Imam ja u dvorcu prostorije za opuštanje, pokazat ću ja to vama a080 . Kažeš, niste hteli da se eksponirate? Pa i niste  a036 a055 kolce

IDIBREACAJE
Renault 4 TL
*

Ala mala vozi

View Profile
« Reply #95 on: April 15, 2010, 11:04:28 AM »

Dadada...niko vas ne zna...a znam vas ja a080 Imam ja u dvorcu prostorije za opuštanje, pokazat ću ja to vama a080 . Kažeš, niste hteli da se eksponirate? Pa i niste  a036 a055 kolce
[/quote]

Jel može mala molba?
Ubaci u te prostorije jedno 3-4 vampirice čisto zbog rekreacije i da nebude dosadno.. kuler

Ignavis semper feriae
katraš
Renault 4 Alpine

View Profile WWW
« Reply #96 on: May 04, 2010, 04:38:12 AM »

a0181 duboko. Zaboravih matori...ali evo jedne od sestara koje čekaju na KV Crew a049

Pages: 1 ... 8 9 [10]   Go Up
Print
Jump to: