Quote from: Sloba R18TLS on April 10, 2010, 10:17:42 PMEvo malopre stigao kuci, sve bilo OK.Okupljanje je bilo ja bi sutra o5 Jos jednom veliki pozdrav svima, do skorog vidjenja Jesi upalio farove kad si krenuo nazad? Bilo je odlicno danas....
Evo malopre stigao kuci, sve bilo OK.Okupljanje je bilo ja bi sutra o5 Jos jednom veliki pozdrav svima, do skorog vidjenja
Moje prvo okupljanje, ,te da iznesem utiske i emocije kojih je zaista mnogo. Ovo je bilo fenomenalno druzenje i posto dosad nisam imao prilike da upoznam ekipu {osim Save sasvim slucajno u prolazu} moje odusevljenje je tesko opisati recima,bez preterivanja! Otprilike sam vas sve tako i zamisljao dok smo se dopisivali na forumu,ali vi ste ljudi jos bolji i svako na svoj nacin zanimljiviji u prirodi {na Adi},mala doskocica. Svaka vam cast najpre za organizaciju i za okupljanje ovakve pozitivne energije na jednom mestu. Svako od vas na svoj nacin daje pecat ovom druzenju,a posebno postovanje zasluzuju ljudi iz unutrasnjosti i tek nasi drugari iz susednih nam drzava,veliki entuzijasti i zaljubljenici u R-4! Katras sa svojom boljom 3/4 je faca jos ludji i pozitivniji nego na tastaturi,Dzoni alpina pravi momak za taj auto,Frma momak i po,kao i severna brigada Atilla i DR Solex. Kraljevacki gang je posebna prica svaka vam cast prava ekipa,Vojvodjani takodje,Renovr,Bela Crkva svi za RESPEKT. Takodje i ovdasnja ekipa u sastavu BibaZoki,CD poseban pozdrav i hvala na aparaturi,Joca,Argonaut,Milan,Talijan pa Gavra specijalan pozdrav i svi ostali nek nezamere oni koje nisam spomenuo svima veliki pozdrav. O prvoj postavi sam vec ranije pisao oni su i "krivci" za sve ovo Marko,Sava,Pasha,Mirko,Vule njima veliko priznanje za celokupan rad sveskupa dosad tu nebih trosio puno reci.I na kraju moram da izrazim veliko zaljenje sto nisam upoznao Frika i Serza ali se nadam da ce biti jos prilika pa da se slika kompletira. Svima vama veliki pozdrav i hvala za jedno prelepo poznanstvo i druzenje! Do nekog narednog vidjanja