Quote from: renovr on April 08, 2010, 09:36:19 PMQuote from: doctor on April 08, 2010, 12:43:10 AMQuote from: renovr on April 07, 2010, 11:33:02 PMJel polazi neko sa juga?Ako hoces,mozemo te sacekati na Bubanj potoku ili izlazu na autoput iz pravca Mladenovca,pa onda zajedno do Bg-a?Ja iz Vranja polazim negde oko pola 4 ujutru,bilo bi lepo da me sacekate,da onako u velikom stilu uletimo u Centar sava A ti sa kao neki mangup pa, ces da mi zabranis da uletim U Centar Sava ćeš teško da uletiš, možeš samo da se parkiraš ispred :D
Quote from: doctor on April 08, 2010, 12:43:10 AMQuote from: renovr on April 07, 2010, 11:33:02 PMJel polazi neko sa juga?Ako hoces,mozemo te sacekati na Bubanj potoku ili izlazu na autoput iz pravca Mladenovca,pa onda zajedno do Bg-a?Ja iz Vranja polazim negde oko pola 4 ujutru,bilo bi lepo da me sacekate,da onako u velikom stilu uletimo u Centar sava
Quote from: renovr on April 07, 2010, 11:33:02 PMJel polazi neko sa juga?Ako hoces,mozemo te sacekati na Bubanj potoku ili izlazu na autoput iz pravca Mladenovca,pa onda zajedno do Bg-a?
Jel polazi neko sa juga?
@MIRKO5, jesi ti zaboravio da ukljucis doxa chuku EDIT:Jel ima novosadjana koji bi sa Atiilom i samnom isli u konvoju do BG-a??
Quote from: Sloba R18TLS on April 08, 2010, 07:55:02 PM@MIRKO5, jesi ti zaboravio da ukljucis doxa chuku EDIT:Jel ima novosadjana koji bi sa Atiilom i samnom isli u konvoju do BG-a??Ja ću najverovatnije ići preko Čortanovaca i usput do Čoknja i onda izbijamo na autoput. Pošalji njemu PM pa da se nađemo negde ujutru oko 9 sati
pojacava se severni ogranak, ali i dalje smo u okrnjenom sastavu. kv krew cuvaj se
Quote from: Sloba R18TLS on April 09, 2010, 12:23:25 AMpojacava se severni ogranak, ali i dalje smo u okrnjenom sastavu. kv krew cuvaj se A što, mi nosimo moga kuma Idibreacaje, a kao podršku jednog malog labradora (za svaki slučaj) i par gajbi piva (zlu ne trebalo već nama), doctor nosi pride i šator za komandni centar/stožer....I sad ti reci nama što da se čuvamo, nas treba čuvati....k'o male bebe, onako par bejbi siterica od 18-23 godine...