E ovako ćemo....što se tiče puta za Beograd.
Ja dolazim iz budimpešte 09.aprila uveče (ili poslepodne - zavisno od toga koliko će biti problema u automatici u zgradama tog dana

)
Dolazim u segedin (poslepodne ili uveče), sa jednom posadom, pa uveče mali "reset" za mozak (alkolholna pića) sa Dr.Solexom.
10.aprila ujutro rano krećemo zajedno sa Dr.Solexom za suboticu, tamo pohvatamo mog brata (koji je jurio naš 1977 R4 tog vremena (krajem 80'-90') - totalno je poludeo da dođe na okupljanje, jedva čeka dan polazka), kupimo par bureka u "lipa"

(najbolji burek u subotici

), pa idemo dalje, ukupno četri čoveka.
Ja mislim da bi bilo frajerski da od subotice (koji je iz subotice ili iz okoline) idemo u konvoju i da lepo pokupimo i ostale koji dolaze iz severa srbije, pa da u konvoju stižemo na mesto okupljanja

Šta Vi mislite o tome (koji dolaze iz pravce severa ?) Jer možemo da nešto organizujemo u tim stilu ? Dajte neke ideje za mesto gde ćemo se naći 10.aprila (iz subotice mi krećemo u 7:00 pa i ako stanemo na svakom bircuzu do Bg, ionako ćemo stići do 10:00

)
Da li ćemo auto-putem ili regionalnim putevima - još ne znam.
Ovo je samo ideja, ali ako ima i ostalih koji su za "da", onda ajmo....čekam ideje.
@Mirko5 - šaljem ti broj osoba za prenoćenje

...bit će nas četvoro.
Pozdrav: Attila (R2D2)