February 07, 2012, 04:55:30 PM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
73357 Posts in 2222 Topics - by 533 Members - Latest Member: csontig

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Author Topic: Par činjenica o forumu  (Read 1957 times)

Offline Renault 4

• Red Quattro Power
  • Administrator
  • Renault 4 GTL
  • Red Power
    • View Profile
    • Renault4Serbia
Par činjenica o forumu
« on: February 12, 2010, 07:50:33 PM »
Usled privatnih obaveza, ne stižem da budem ovde često kao nekada, ali nadam se da će se to uskoro promeniti.

U međuvremenu, upravljanje forumom sam poverio ljudima koji su bili 1. aprila 2007. godine na prvom okupljanju kada je klub i zvanično osnovan iz prostog razloga, jer u njih imam najviše poverenja i znam da će raditi objektivno i savesno.

S obzirom da je forum u privatnom vlasništvu, a ne u vlasništvu kluba, jedini ko ima pravo da ovde određuje pravila igre sam ja i niko osim mene, osim ukoliko ja to nekome ne dozvolim. Ko ne može da ih ispoštuje, ili će sam napustiti forum ili će biti isključen, trećeg nema. Moderatori od danas imaju obavezu da reaguju na svaki vid provokacije.

Prvi i poslednji put je na forumu otvorena tema na kojoj se dozvoljava svađanje i ista će biti obrisana. Prvo naredno kršenje pravila, kao što sam već rekao, prouzrokovaće sankcije u vidu zabrane pisanja na forumu, nebitno da li ste član kluba ili ne. Da ponovim, forum je u privatnom vlasništvu, a vlasnik je alergičan na dokazivanje ko ima veći. Ukoliko ljubav prema četvorci ne umete da pokažete na drugi način, nećete moći ni na ovaj. Previše su ovde urednici foruma bili tolerantni, od danas se okreće drugi list, jer drugačije ne vredi.

Ovde nema demokratije
, jer se vlasnik foruma ne bira na svake 4 godine, kao ni moderatori. Oblik vladavine koji se ovde primenjuje možete posmatrati kao komunizam, ja kao doživotni diktator, moderatori kao narodna milicija i članovi koji su jednaki i imaju jednaka prava i obaveze. Nema povlašćenih. Ni najmanje me ne zanima da li vozite četvorku ili kamion ili avion, da li ste platili članarinu ili ne, pristup sajtu je dozvoljen na prvom mestu ljubiteljima, a onda i vlasnicima četvorke, po uslovom da se pridržavaju propisanih pravila. I niko osim mene i ljudi koje sam ovlastio nema pravo da bilo koga tera sa foruma, jer samim tim krši pravila i prouzrokovaće sankcije u vidu zabrane pisanja na forumu.
« Last Edit: February 12, 2010, 07:53:20 PM by Renault 4 »
R4 - Simply the best...

SMF 2.0 | SMF © 2011, Simple Machines
Renault 4 Serbia, Copyright © 2007 - 2011 :: Design by VojvodinaCafe

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal