Posto moj auto fabricki nije imao rikverc svjetla dosao je dan da ih dobije. Naime poslije udesa nabavio sam peta vrata sa rikverc svjetlima ali nikad nisu bilo u funkciji, do danas :) Posao mi je olaksan jer je instalacija postojala (na nekim trzistima je rikverc svjetlo bilo obavezno, ne i kod nas, ocigledno) pa je "samo" trebalo postaviti prekidac u mjenjac, ustekati ga u instalaciju i povezati svjetla nazad u vratima. Medjutim kod starih auta samo nikad nije samo jer je sve oksidiralo, zapeklo, pojeden navoj, masu ne mozes naci ni za lijeka i tako to...
Dakle dosao je red da se raskupusaju svjetla, sve je okisdiralo do te mjere da su se neke stvari raspale, uopste ih nema.

Malo rada busilicom, umjesto nitni ubaceni mali sarafi, podmazano, i bakreni limic koji ima ulogu mase. Evo ga reparirano.

Medjutim kad se ova slika vidi sve se to isplatilo jer od danas imam RIKVERC svjetlo >svakacast >hail >kez

Sve u svemu jedno 3 sata posla najvise zbog ima/nema mase koja je zezala ali sad je dobro :)