February 07, 2012, 06:37:18 PM
Welcome,
Guest
. Please
login
or
register
.
Did you miss your
activation email
?
Home
Forum
Help
Search
Media
Login
Register
73357
Posts in
2222
Topics - by
533
Members
- Latest Member:
csontig
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.
Renault 4 Serbia :: Fan Club
»
Renault 4 Serbia :: Dnevna soba
»
Tehničke diskusije
»
STA SE DESAVA LJUDI???
« previous
next »
Print
Pages:
1
2
3
[
4
]
Go Down
Author
Topic: STA SE DESAVA LJUDI??? (Read 3433 times)
Aleksa809
Renault 4 Junior
Re: STA SE DESAVA LJUDI???
«
Reply #30 on:
July 04, 2010, 12:28:57 PM »
Znaci on je meni prakticno radio i onda ga je presiso do jaja i zato je bio mrtav dok se sve to ne slozi. Dobra vest,nasao sam u zemunu jednu radnju koja ima kit za reparaciju zenith 28 if,kosta 700 din,uzecu ga u sredu cetvrtak kad dobijem neku kintu, predvidjam da cu za nekoliko dana i ja i ceo moj stan smrdeti na benzin
Whitesnake
Renault 4 Alpine
«
Reply #31 on:
July 04, 2010, 05:50:33 PM »
SKini ceo karb napolju i itoci sve iz kazanceta, ostavi malo na ovom ludom Suncu i posle nece nista smrdeti, a za ciscenje ti je najbolji nitro razredjivac
e na to ces da smrdis. Sjajno je sto si nasao, mislio sam da nema nigde
За
нове чланове
је
ОБАВЕЗНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТР
Aleksa809
Renault 4 Junior
«
Reply #32 on:
July 08, 2010, 01:59:48 PM »
Samo da kazem da sam rasturio karburator,da sam sve potopio u nitro razredjivac koji je iz providnog stanja presao u crno za 10 sekundi
,samo sam imao jednu stvar,kad sam stavio plovak,nije hteo potonuti,makar ga davio
,hehe,bar znam da je plovak dobar,videcu da ga u subotu ili nedelju izvadim pa da vidim sta ce biti dalje...
edit: izvadicu ga sutra,posto ipak mislim da je to dovoljno,necu da se izjede karb,a i posle samo 2 sata stojanja uspeo sam dosta sranja da skinem,pa sam ga vratio nazad da se kupa, tako da....
«
Last Edit: July 08, 2010, 04:15:14 PM by Aleksa809
»
Aleksa809
Renault 4 Junior
«
Reply #33 on:
July 08, 2010, 04:25:17 PM »
E pala mi jedna stvar na pamet,vi kazite da li je debilna ili nije. Mislio sam da skinem usisnu granu i da je potopim u nitro,posto kad sam skinuo karb i u njoj je dosta cadjavo i prljavo. Takodje da li je tesko skinuti tj da li mora da se skida nesto pre nje da bi se ona skinula,meni se licno ovo cini kao razumna ideja,a vi kazite sta mislite...
Whitesnake
Renault 4 Alpine
«
Reply #34 on:
July 09, 2010, 08:11:56 PM »
Zanimljiva ideja, to svakako ne moze skoditi, mada nju mozes i zicom za flase da ocistis
За
нове чланове
је
ОБАВЕЗНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ
МОЈ АУТО НИЈЕ СТАР,ОН ЈЕ САМО РЕГИСТР
Aleksa809
Renault 4 Junior
«
Reply #35 on:
July 09, 2010, 11:00:55 PM »
Vratio sam ociscen karb u kola,koja su ako mogu da napomenem PREPORODJENA. Prima gas kao lud,a verujem da ce i moj prvobitni problem nestati
frik-ri
Renault 4 Alpine
«
Reply #36 on:
July 12, 2010, 11:29:43 PM »
Iskreno... Ja sam samo cekao ovaj zadnji post da vidim da ljubav izmedu tebe i Katre nije pukla.
Koliko su nas puta nazivcirale neke sitnice u zivotu pa to ne znaci da moramo odustati od njih. Primjerice, da zivis u Rijeci NIKADA se vise ne bi isao parkirati u grad jer bi se nakon prvog, drugog puta posvadao i sa parkiralistem i sa guzvom i sa gradom i sa autom, a bome i sam sa sobom...
Drago mi je da si rijesio problem... I to sam... Zamisli da si imao kakav TDI, HDI, FSI 16V ili neku slicnu modernu malo-kubika-puno-konja zvijerku... Oderali bi te na servisu ko zeca! Samo bi te dijagnoze majstora i onih drugih ''majstora''stajale zivaca i novaca!!!
Meni Pucko cvrči, zvrči, tandrče, škripi da ce me za vikend u Žužicityu cuti kako dolazim vec sa granice, ali...
I dalje mislim da je to najbolji auto!!!
Uzivaj u voznji i znaj da je tu ekipa sa foruma. Kakav Road Assistence Centar...
Renault4Serbia rulles!!!
Master of the 25kW - Toruk Macto
...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...
renovr
Renault 4 TL
«
Reply #37 on:
August 04, 2010, 03:25:02 PM »
Neverovato,ali po nekada imam i ja isti problem,samo sto moj ide na plin,da li to znaci da i ja moram da vadim karburato i cistim ga u nitro.
Print
Pages:
1
2
3
[
4
]
Go Up
« previous
next »
Renault 4 Serbia :: Fan Club