February 08, 2012, 07:43:10 AM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
73357 Posts in 2222 Topics - by 533 Members - Latest Member: csontig

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Author Topic: The begining of history!  (Read 5002 times)

Offline Pasha

• Super Moderator
  • Renault 4 GTL
  • EX El Prezidente kao!
    • View Profile
Re: The begining of history!
« Reply #20 on: December 14, 2009, 07:22:40 PM »
E pa da nastavimo,posle hladnog novembarskog dana imali smo par meseci da se organizujemo i skupimo neke papire koji su nam bili potrebni da bi se klub i zvanicno registrovao  :too: :too: :too:
Sve sto nam je trebalo ostalo jesu potpisi deset ljudi koji su se okupili malo ranije i potpisali taj cuveni zapisnik sa osnivacke skupstine Renault 4 Klub-a  :a049: :a049: :a049:
 I onda....su ljudi polako poceli da pristizuuuuuu....

Ubrzo se tu pojavio Djordje Djenic nas cuveni reli as,a sada cenjeni auto-moto novinar i napravio prvi prilog i ujedno intervju sa pokojnim cika Rasom,nasim pocasnim predsednikom

Malo po malo skupila se i ekiiipaaaaa, sa vecinom ovh ljudi ovde ostacu prijatelj dok sam ziv  :osmeh:

Posle slikanja smo krenuli na voznju kroz Beograd....i naravno tada smo osetili hiljade ociju i videli cudesna lica ljudi sa sirokim osmehom...ne veruju da pored njih prolazi karavan Renault-a 4  :s35: :s35: :s35:

.....i tako se mi vozali i vozali i dodjemo do Kosutnjaka,poznatog beogradskog izletista.....tu smo malo pricali i na miru upoznavali novu ekipu oko nas  :a0181: :a0181: :a0181:

Toliko raja za sada.....vas Pasha  :s35: :s35: :s35:
......we are the first to program your future......

Offline Attila

• Renault 4 TL
    • View Profile
« Reply #21 on: December 14, 2009, 09:11:02 PM »
Ljudi ovo je prava stvar,samo nastavite po hronologiji dogadjaja. Retrospektiva za nas koji nismo bili sa vama u to vreme,a nismo ni posedovali rendzu.Iako nije bilo tako davno poprilicno nostalgicno izgleda,meni izgleda super.Svaka cast pionirima kluba na volji i entuzijazmu usled cega je i doslo do ovog sajta i lepog druzenja. :a0181: Nastavite sa ovim stranama ovo je svakako temelj R-4 kluba,i lepo secanje. :a034: :a055:

Isto bih da pisem, ali je Deki vec napisao. Svtarno zasluzujete moje dobre komplimente. Puno rada i vremena ima iza toga... :hocemojos:

Offline Serž

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #22 on: December 14, 2009, 11:16:17 PM »
Ajde i ja da reknem koju za dnevnik. Ako se ne varam ovo je okupljanje prvog aprila 2007. Tako reći prvi "zvanični" skup. Ako nije tako neka neko od kolega odmah obriše ovaj post da se ne brukam  :c062: Mada - ne bi mi bilo prvi put. Naime ja sam u tom periodu bio u potrazi za Četvorkom i našao ovu ludu ekipu na forumu. Ono jeste, taj forum nam je preminuo onomad, ali kao što vidite lepo se reinkarnirao u samog sebe samo većeg. O tome će neko drugi. Nego, gde stadoh. E da, stadoh na dunavskom keju kod SC 25 maj, ali - biciklom. Jer do tada sam tek našao forum i budući klub, ali ne i Četvorku. Ako se dobro sećam čini mi se da sam čak i ja jedan od tih X potpisnika osnivanja kluba. Da vidite kako su me gledali, kao budalu (s pravom, uostalom) kad sam sjahao sa svoja dva točka i viknuo: "'de ste renoldžije?" Dakle pouka je (Đorđe, tebe gledam, ali ne moraš odgovarati) da se član kluba ljubitelja četvorke može postati i bez Četvorke, a ona će doći ako se traži.
Inače i na drugo okupljanje sam došao biciklom pa me sad svi u klubu zezaju. Recimo, onomad na okupljanju kod Arene (april 2009.) bio je i Nikola_5044 sa svojim bajk rekovima na krovu i pripadajućim bajkovima i svi ovi stariji članovi su mene pitali: "Jel ovo tvoj?". Uobičajeni komentari su : "Jel ti sad neobično na četiri točka?" i slično.
Eto, idu dani.
Onim čega se pristojan čovek stidi primitivac se ponosi. A nije qrac.

Offline katraš

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #23 on: December 15, 2009, 09:52:19 AM »
Serze, slažem se sa tobom uz jednu maleckanu primedbu: može se postati SIMPATIZER kluba ljubitelja Četvorke bez Četvorke, a ČLAN mislim da bi bilo isto, ko da hočeš biti član lovačkog društva bez puške.  :a055:
hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Offline Sonne

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #24 on: December 15, 2009, 12:11:58 PM »
@katraš  e nasmeja me bash  :a084:
An Error Has Occurred!
Sorry Sonne, you are banned from using this forum!
Pustiti da administratori rade svoj posao, a ne vredjati druge clanove
Sorry Sonne, you are banned from posting and sending personal messages on this forum.
This ban is set to expire November 01, 2011,

Offline Serž

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #25 on: December 15, 2009, 06:45:28 PM »
Gospodo, ovo shvatam veoma lično i dozvolite mi da odbranim svoju čast. Moderatori će ovo brisati jer je off  :whistling: a i treba. Ali:
1. Svako ko je pokušao da postane član lovačkog društva zna da mora jednu godinu da stažira BEZ PUŠKE. To je takozvano lajanje. On učestvuje u pogonu, radovima koje lovačko društvo organizuje i slično.
2. Ja sam još 1978 imao svoj Reno 4. Dobro, jeste bio u razmeri jedan prema par desetina u odnosu na original, ali molim lepo.  :c070:
3. 1991. sam već vozio Četvorku  :lazy:. Dobro, ne svoju  :c062:
4. Razno
Onim čega se pristojan čovek stidi primitivac se ponosi. A nije qrac.

Offline BIBAZOKI

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #26 on: December 15, 2009, 10:40:47 PM »

Život piše romane a "4" istoriju...

(BIBAZOKI)

Offline cokanj

• Renault 4 TL
    • View Profile
« Reply #27 on: February 22, 2010, 08:55:57 PM »
Moze i ja  ??? neki koment :uredu:
Sada kada je Serz rekao da je bio na okupljanju, 25-maj,bajsom, tog momenta se doobro secam :uredu: Ja to prihvatam kao veliki plus :too:
Posebno se secam Sawinih felni,nemontirani :osmeh:
U to vreme je bilo sve nekako uzdrzano, nismo se poznavali :a024: Pogledaj danas :a049: :kolce: :a055: :too: nemos nas poznati :a024:
Mislim da smo svi doprineli ovom uspehu clubaR-4, ne bogatim al bogatog duha  :a049: kao R-4 :too:
Fala svima :a025: Uskoro se vidimo :uredu: Ode sneg :a049:
CD. :mahanje:

Offline John Doe

• Renault 4 Alpine
  • R4 GTL Type 2
    • View Profile
« Reply #28 on: February 22, 2010, 09:09:08 PM »
Sjecam se i ja fotografija tih felgi :D
Sve je 5 samo je Renault 4!
R4 at speed :)
R4 scandinavian flick :)
May the 4's be with you :D

Offline Joca

• Renault 4 Alpine
  • Najludji TL
    • View Profile
« Reply #29 on: February 27, 2010, 11:08:01 PM »
Mislimm, štaa reeeećii, yeee,  ofcourse Reno 4orce  :hocemojos: :a034: :a034: :a034:
Mr.4

SMF 2.0 | SMF © 2011, Simple Machines
Renault 4 Serbia, Copyright © 2007 - 2011 :: Design by VojvodinaCafe

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal