Doctor i metalik plavi su sinoc oko 7 stigli u KV,na grani nije bilo frke sve u putu ok!
A sad,ko zna da li bi stigao kuci sa plavim da nije bilo coveka po imenu Tomislav(Frma) iz SB!
Dakle,nakon dolaska u SB i predjenih 400km,parkirao sam makinu otisao na veceru i pice sa ekipom(razvalili se),odspavao do 7 ujutru i jos onako sanjiv prilazi mi Sava sa recenicom "e Doctore pukla ti torzija"

Izlazim na ulicu,a tamo vec stigao Frma i gleda auto koji ljubi pod na levoj strani,sta sad?

Nista ulecem kod Frme u metalik zelenog i picim za Zuzemberk

,nakon toga sa Savom na more!
Metalik plavi je ostao u SB,gde je Frma uz pomoc njegov drugara Vlade doslepao do majstora koji je po tri puta u tri dana dizao ruke od posla,jer je moj blesavi limar pregrejao torziju i vario na mostu(kasnije se uvrnula i pukla),tj. nije je mogao izbiti,vec seci!
Ipak uz svakodnevno dolazenje Frme s posla i pritezanje majstora da to obavi,auto je nakon 3dana dobio novu levu torziju komplet(opet zahvlajuci Frmi i njegovom magacinu).

U subotu sam dosao busom do SB,gde me je sacekao Frma,mucio ponovo sa raznim Slavonskim djakonijama,uz to smo bili na rodjendskoj zurci kod Tominih i Ksenijinih bliznakinja Beti i Ane i bas nam je bilo lepo

Nedelja-Frma nam je spremio dorucak,a njegova supruga sendvice za put

i pravac KV!
Na naplatnoj rampi se pozdravljamo uz skorije vidjenje i sta sad plavi leti,brije put,ne znam sta mu je Frma uradio al auto spiluje do bola,koci do jaja,put nismo ni osetili!
Jos jednom Frma ti si covek ipo i drugarcina,spreman pomoci u svakoj neprilici drugaru u nevolji,HVALA TI Od SRCA,HVALA KSENIJI,ANI I BETI NA LEPOM BORAVKU U SB!!!
I na kraju cuvena recenica Frme dok smo mi bili na moru"dok vi uzivate na moru ja radim u ilegali"!
FRMA TI SI KRALJ,pre i posle SB i ZB!!!