zasto reno je cool?
pa zato sto ima pozicije na pored zmigavaca a ne u farovima. apsolutno obozavam da to vidim na autu

i jos jedna stvar. reno 4 od mene dobija 444 boda ako na sjedistima ima onu rucicu koju povuces pa naginjes sjediste koliko ti treba. onaj kolut koji se okrece po pola sata je najgluplji izum svih vremena

Kolut je mama za namjestanje.

Nema bolje stvari.

Lagano se okrece, fino se dozira u milimetar. Poluga ima nekoliko polozaja i kako se god namjesti - uvijek ti treba ''onaj izmedu''!!!

A ako ti poluga treba za neke druge ''aktivnosti'' u autu

e onda imaj na umu jedno: Vrhunski aikido/kung-fu-patka-zdral-labud/dalaj-lama/nintendo/mortalkombat brzinski potezi prstima se upravo vjezbaju na kolutu. Ako uspijes kolutom spustiti naslon ''u roku odmah'' e onda ima da dobijes osmijeh od cura jer one vole ''dobar
rad ruku''.
AAAAALOOOOO!!!

Tu sam mislio iskljucivo i jedino na zasrafljivanje svih mogucih i nemogucih sarafica u kucanskim poslovima. Bilo bracnim, bilo dobrosusjedskim... A vi odmah na... Tsssjaaa...

I zato... Jos jedan razlog zasto Katra. Kako smo neki dan konstatirali nas Dejo, tajo novopeceni...

i ja:
''Hocu auto koji od struje ima tri zice, pet osiguraca i relej za zmigavce. I poanta je da od te tri zice jedna je nepotrebna jer je predvidena za kuku i/ili dodatnu instalaciju, a bez pola osiguraca ide i ovako i onako. A spomenuti relej nema veze sa elektronikom jer i njega popravljas gedorama.''

I jos nesto... Ako se nesto i pokvari pa pocne cangrljat', zveketat', glavinjat', skvičat', handrčit', klepetat', cvijukat', tuk-tuk-tuktat', iu-iu-iu-ukat'... Mozes se s tim voziti koliko ti drago i tek nakon skoro pa godine dana to zamijenis. Ali samo zato jer ti ide na zivce...