Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Advanced search

61153 Posts in 1959 Topics- by 458 Members - Latest Member: andyfrench
Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19   Go Down
Print
Author Topic: CARICA se raduje, da o vlasniku i ne govorimo...  (Read 6644 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Gavrilo
Renault 4 Alpine

View Profile
« Reply #120 on: March 08, 2010, 05:07:39 PM »

Dvorac je predivan! s35 
IMas li motiva da jedan dan budes turisticki vodic kroz Sloveniju? smile a080
katraš
Renault 4 Alpine

View Profile
« Reply #121 on: March 09, 2010, 07:04:31 AM »

Ma naravno! Ne treba meni motiv, znam ti ja moju malu parking državicu u nulu, k'o što vi kažete. Samo ti uleti i kad vidiš kako je gadno kod nas, ne'eš ti u Antverpen  kolce
A što se dvorca tiče - u njemu ima naše srednjevekovno društvo i svoje prostorije, dođi, ima da te počastimo k'o pravog grofa a055

Hobi je nešto besplatno što te skupo košta.
frik-ri
Renault 4 Alpine

O'š se kladit da ima parking?!?!

View Profile
« Reply #122 on: March 09, 2010, 07:34:55 AM »

Sta ti ne rece da snijeg topi brzinom svjetlosti...  a050 a050 Koliko mi se cini - EVO NJEGA OPET!!!  a080 a080 a080

Master of the 25kW - Toruk Macto

...''...Malo sitne šane, tura pića za jarane, s drugim dijeli sve - tugu čuvaj za sebe.''...
katraš
Renault 4 Alpine

View Profile
« Reply #123 on: March 09, 2010, 09:10:37 AM »

Ma, Friče, prijatelju, to ti zbog toga, jer mi noga nije k'o je bila, pa sad, da ne mučim muku sa sunčanim danima i kad ču Caricom u đir, naručio ja buru, sneg i sve nevolje, samo da mogu doma kroz prozor gledat' kako je fino biti unutra.
E,ova je zima baš s25 šest meseci traje, k'o Sibir s25 Potrošio san ti ja 15 metara drva za domaću, onu pravu krušnu peć. Još koji dan, pa ču morat' da tražim dečke opet da seckaju po šumi. a080 Ma, gadno mi je to.
m'o u planu ovaj vikend da skoknem do Kvarnera, a sad pričaju prognozeri vremena, da će bura, sneg i šta ti ga ja znam šta još. Valjda neki urnebes, šta ti ga ja znan. zloca
Lepo ti u toplinu doma, nešto konkretno i društvo sa tvojom ljubavlju a049 Ća ima liepšeg od toga, ha too

iluzija
Renault 4 Senior

View Profile
« Reply #124 on: March 09, 2010, 01:19:11 PM »

Katraš nemoj puno da kukaš, kod nas je još gore.Snega ima a i ladno je puno.Što se drva tiče mi smo več morali po nove zalihe. I zato možemo pravdati čaj sa rumom.  a055 a049
Gavrilo
Renault 4 Alpine

View Profile
« Reply #125 on: March 09, 2010, 06:28:03 PM »

Ma naravno! Ne treba meni motiv, znam ti ja moju malu parking državicu u nulu, k'o što vi kažete. Samo ti uleti i kad vidiš kako je gadno kod nas, ne'eš ti u Antverpen  kolce
A što se dvorca tiče - u njemu ima naše srednjevekovno društvo i svoje prostorije, dođi, ima da te počastimo k'o pravog grofa a055

Dogovoricemo se!  a055 a025
katraš
Renault 4 Alpine

View Profile
« Reply #126 on: March 10, 2010, 07:55:28 AM »

Katraš nemoj puno da kukaš, kod nas je još gore.Snega ima a i ladno je puno.Što se drva tiče mi smo več morali po nove zalihe. I zato možemo pravdati čaj sa rumom.  a055 a049

Ma ne kukam ti ja prijatelju moj, nego kod nas je ludilo od zime. Evo, danas napadalo više od 35 centimetra do sada (9.51 po našem, ne forumskom satu osmeh)a padat će val'da celi dan i noč do sutra. I tako ti ja trošim zlatne rezerve (ko če bre u šumu u ovom vremenu, ni za sto eurića na sat nema junaka) od drva i opravdavam rum sa čajem, mislim, obrnuto a049 Temperatura? -9. E baš mi je super s25

Neb_Mes_Ur_Mau
Renault 4 Alpine

Kad zatrebas auto kupi R4!

View Profile
« Reply #127 on: March 13, 2010, 11:55:14 AM »

Imaš PM

katraš
Renault 4 Alpine

View Profile
« Reply #128 on: March 25, 2010, 10:30:44 PM »

Jao, da sam doživeo to prije nego imam osamdesetipet godina vidiga. Došao FRIK. On je LJUDINA od ČOVEKA, pun humora, veseo, fantastičan. Žao nam je i njemu i meni, što ne može na okupljanje, al' možda je to u jednu ruku i dobro, ko zna kad' bi nas dvoje nazad kuči hocemojos
Al' ovako, po redu: najpre sam ga doček'o kako priliči gazdi dvorca

i onda odvezli svetske aute u dvorište dvorca a080 gde može samo Harald fon Sajsenberg (ja a036)

a ondak otišli na pivkane, malkijate, sokove, pice i šta ga znam. Pričali puno, a smejali se još više. Ponajviše onom našem bivšem pametliji...ups, neću više, barem znate ko je to. A doš'o Frik na pola sata a049 jes'vala...
I onda da upecitiramo Ljepoticu i Zver (Pucka, naravno)

jel' ima nešto lepšeg' od ove gubice

il' ove guzice

Ih, da ne zaboravim, evo felgni od Pucka

E, pa sad...divno je upoznati ljude k'o što je Frik. I nadam se, da če još ko doći da vidi kako kod nas vreme teče sasvim drugačije. Lagano.
I, da, Frmo i Doktore, popili smo mi u vaše ime a055 a055 a055 a055 i hvala na pozdravima. Još malko i eto Beograda kolce

Neb_Mes_Ur_Mau
Renault 4 Alpine

Kad zatrebas auto kupi R4!

View Profile
« Reply #129 on: March 25, 2010, 10:41:19 PM »

Eh, blago vama, vi se nadjoste i provedoste, i dao Bog da bude takvih progoda češće.... Aj' uzdravlje...

Pages: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 19   Go Up
Print
Jump to: