Quote from: milan on November 07, 2009, 04:19:29 PMima jednostavnija varijanta da se ne skida izduvna grana i usisna grana sa karburatorom...vec to sve ostaje..skida se samo sipka volana i sajla kvacila sa nosacem...i to je sve upravo sam ja danas menjao na svom automat alnasera i bendiks...alnaser sam skinuo za 15 minuta Milane ja neznam Mislim da sam ove godine to radio pet puta,(problem sa fals vazduhom), nije mi motor radio dobro na benzin Problem je bio karburator Ali alnaser nisam mogao izvaditi na tvoj nacin CD.
ima jednostavnija varijanta da se ne skida izduvna grana i usisna grana sa karburatorom...vec to sve ostaje..skida se samo sipka volana i sajla kvacila sa nosacem...i to je sve upravo sam ja danas menjao na svom automat alnasera i bendiks...alnaser sam skinuo za 15 minuta
Pa dobro, Dule, ti ne napisa glavno: jel sad radi kako Bog zapoveda, tj. jel 'opravljen elektropokretač i kako pali nebometalik makina? Verovatno se uz ono tvoje sokoćalo od elektronskog paljenja upali motor čim priđeš kolima
skida se samo sipka volana i sajla kvacila sa nosacem...i to je sve upravo sam ja danas menjao na svom automat alnasera i bendiks...alnaser sam skinuo za 15 minuta