February 07, 2012, 07:15:32 PM
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
73355 Posts in 2222 Topics - by 533 Members - Latest Member: csontig

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Author Topic: Sledeća destinacija?  (Read 58027 times)

Offline doctor

• Renault 4 GTL
  • doc
    • View Profile
Re: Sledeća destinacija?
« Reply #820 on: May 12, 2010, 08:07:58 PM »
To BIBAZOKI! Ja sam gotovo sigurno u SB  :smile:
Gotovo sigurno i ja to mogu da kazem :osmeh:
I ja :c062:
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO
Kv Crew Rules everywhere!!!!!

Offline John Doe

• Renault 4 Alpine
  • R4 GTL Type 2
    • View Profile
« Reply #821 on: May 12, 2010, 08:57:22 PM »
Meni je to cca 80 km  :smile:
Sve je 5 samo je Renault 4!
R4 at speed :)
R4 scandinavian flick :)
May the 4's be with you :D

Offline doctor

• Renault 4 GTL
  • doc
    • View Profile
« Reply #822 on: May 12, 2010, 09:37:18 PM »
Meni je to cca 80 km  :smile:
Blago tebi,meni treba cirka 360km do S.Broda :whistling:
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO

Offline Serž

• Renault 4 Alpine
    • View Profile
« Reply #823 on: May 12, 2010, 10:42:08 PM »
Ljudi, nema cirkanja dok se vozi, c,c,c... :a024:
Onim čega se pristojan čovek stidi primitivac se ponosi. A nije qrac.

Offline katraš

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #824 on: May 13, 2010, 09:25:44 AM »
Pa Doktore, i meni, znači sretnemo se na pola puta :a049: a ti pravi čas reci, šta sa onim što je za tvog kuma (mislim da je kum, ako nism zeznuo :a014:) A ti Bibazoki - pa što smeta da povedeš i kćer na okupljanje? Da vidi nas, da se prekrsti i da vidi kako je u našim godinama život prelep  :a049:
hobi je nešto besplatno što te puno košta

www.slepsluzba.com

Offline BIBAZOKI

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #825 on: May 13, 2010, 05:26:17 PM »

Joooj Katraš :a045:

Pa sinoć smo Biba i ja pravili plan na taj fazon (čitaj "Račun bez krčmara"). Ona još uvek nije 100% sigurna kada tačno dolazi. Kada dođe, ostaje dve sedmice. A to je tako malo vremena.  :d018: Biba i ja smo pričali i o toj mogućnosti da i ona ide sa nama u SB jer bismo nas dvoje bili presrećni da budemo sa njom ceo dan. :a049: :a049:

Videćemo...videćemo... :a0301:

Offline katraš

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #826 on: May 14, 2010, 10:38:43 AM »

Joooj Katraš :a045:

Pa sinoć smo Biba i ja pravili plan na taj fazon (čitaj "Račun bez krčmara"). Ona još uvek nije 100% sigurna kada tačno dolazi. Kada dođe, ostaje dve sedmice. A to je tako malo vremena.  :d018: Biba i ja smo pričali i o toj mogućnosti da i ona ide sa nama u SB jer bismo nas dvoje bili presrećni da budemo sa njom ceo dan. :a049: :a049:

Videćemo...videćemo... :a0301:

Ma jasno mi je...ona luta svetom radeći i raduje se i ona i vi da se vidite, bar ponekad za nekoliko dana...znam ja to Prijatelju. Dve sedmice, kažeš? Pa to ti je jedan sat, ona tri dana su meni i mojoj boljoj 3/4 prošla k'o 5 minuta :a080: u Beogradu.
Al' se nadam, da se vidimo u S.Brodu. Nego, narućio sam nešto specialno za tebe. Nadam se, da će do Broda biti napravljeno, ako ne, šaljem poštom :too:
Izvinjavam se na  :a0266: i ponizno molim oproštaj. Zanelo me... :a045:

www.slepsluzba.com

Offline katraš

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #827 on: June 08, 2010, 12:03:38 AM »
ŽUŽEMBERK 17.i 18.7.2010

Pošto znam, da su velike reći one, koje daju vrlo male rezultate jerbo se neki dvonožci bojite vode i oblaka, rešio sam, da već sad napišem plan (koji nije još potvrđen, ali radim na tome sto na sat)za vašu posetu u ŽMBK-u za vreme naših Trških dana.
Sa našim predsednikom obćine, direktorom obćinske uprave, predsednikom TD Suha Krajina, članovima našeg Viteškog reda Jurija i Volka Engelberta Turjaškega, sa Andrejem Šumberskim, gostioničarima, vlasnicom seoskog turizma za spavanje, zamislili smo si ovako, ako vas dođe barem deset:
sa Frmom smo ustanovili, da bi bilo idealno da se dobijete u S.Brodu i ondak produžite prema ŽMBK-u. Rutu vožnje još ču vam napisati sigurno deset puta, ali za sada ovako, idete do Ivančne Gorice autoputem i ondak skrečete za Žužemberk. Tabla još stoji. U ŽMBK dolazite u subotu, 17.7. ove godine POSLE 11 sati prepodne, jer je do tada glavna cesta ZATVORENA za sve, čak i mene, jerbo se održava biciklistička utrka. Momci iz Šumadije su već potvrdili dolazak, tako da će biti barem neko iz Srbije :zloca:
Kad dođete do restorana PAJČNA koja stoji na LEVOJ strani u smeru ŽMBK-a iz Ivančne Gorice, parkirajte na velikom parkingu i OBAVEZNO ME NAZOVITE TELEFONOM (dobro, ne svi, jedan je dovoljno) da dođem do vas i ondak idemo zajedno. Vozit ćemo se drugim putem kroz ŽMBK, jerbo hoćemo napraviti kolonu sa vama i napraviti panoramsku vožnjicu kroz gradić, da bi ondak parkirali ili ispred dvorca ili u samom dvorištu dvorca, gde će vas pozdraviti gore navedeni i ondak se mićemo kud hoćemo. A kako i šta, dogovorit ćemo se posle zvanične ceremonije. A u nedelju 18.7. iste godine, gosti ste na srednjevekovnoj priredbi.

Nemoj, da neko ko se javi da dolazi, a da ga posle nema, jer ču  :a122: :d018: načisto. Neću da me posle celu godinu ovi moji ovde =bu u zdrav mozak! Ja imam plan i B i C i ŽNJ ako zatreba. Nadam se, da je to JASNO. Zato - onaj koji će se javiti da dolazi, ima da dođe, pa izbio 16.svetski rat, ne zanima me :lazy:

Vaši su troškovi benzin, putarine i vinjeta od sedam dana za vožnju kroz ovu EU članicu. Vinjete trebate imati kad ULAZITE u SLO već na graničnom prelazu Bregana!
Ako vam je problem oko nabavke, nabavit ću ja i slati Frmi, a vi njemu dajete pare u S.Brodu. Molim eure ili kune, jer RSD nažalost još ne primaju kod nas. Sedam dana vinjeta je 15 eura. Za vinjetu trebam znati TOČAN dan vašeg dolazka, da mi je na pumpi prijatelj izbuši baš na taj datum. Jel' to jasno? Ako nije - čitat ćemo se mi još.
Hrana, spavanje i piće dobrodošlice je moja stvar. Za ostalo piče najbolje je, da ponesete vaša omiljene varevine. Nemojte preterati sa tim, jerbo znadu naši carinici biti vrlo neugodni oko toga.
Dobrovoljne darove primam samo lično, tol'ko da znate :a036:
« Last Edit: June 08, 2010, 12:06:48 AM by katraš »

www.slepsluzba.com

Offline doctor

• Renault 4 GTL
  • doc
    • View Profile
« Reply #828 on: June 08, 2010, 11:00:57 AM »
Spremi se katraš :a080:,jer ti dolazi horda četvorkaša,nemoj nesto da zafali u Žužemberku ima da dobiješ po gu.... :maul:
1.doctor i bolja 1/2!
« Last Edit: June 08, 2010, 12:10:34 PM by doctor »
NAMA DOBRO,A NIKOME ZLO

Offline katraš

• Renault 4 GTL
    • View Profile
« Reply #829 on: June 09, 2010, 12:03:46 PM »
Najkasnije u subotu posle jedne naše priredbe srednjevekovne svatbe (fotke će da budu naravno) imam sastanak da kažemo pasulj pasulju i ondak otvaram novi topic za prijave u ŽMBK-u. Može l' tako? :a055:

www.slepsluzba.com

SMF 2.0 | SMF © 2011, Simple Machines
Renault 4 Serbia, Copyright © 2007 - 2011 :: Design by VojvodinaCafe

SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal