Moze i tako, a druze Zoki nemojte sabotirati, moje sugestije nisu uopste okrenute protiv Djordja, naprotiv, jedva cekam da ga upoznam
Quote from: Neb_Mes_Ur_Mau on January 16, 2010, 06:30:11 PM Bilo je bolje dok nisi imao net. Pa ako treba odlogovacu se... samo kazite
Bilo je bolje dok nisi imao net.
Quote from: Whitesnake on January 16, 2010, 08:30:54 PMMoze i tako, a druze Zoki nemojte sabotirati, moje sugestije nisu uopste okrenute protiv Djordja, naprotiv, jedva cekam da ga upoznam Jel' Ti to mene prozivaš druže Igrutine,jel' ti to mene etiketiraš druže Igrutine, jel' to to mene...Druže Igrutine, i zgrabim onaj astal, je'o te...
Jel to forum polako umire ili se ja tripujem...?? Otkako je John Doe poceo slagati Alpinu - nista se vise ne pise, samo se cekaju njegovi komentari...
Quote from: frik-ri on March 01, 2010, 11:12:48 AM Jel to forum polako umire ili se ja tripujem...?? Otkako je John Doe poceo slagati Alpinu - nista se vise ne pise, samo se cekaju njegovi komentari... Slusaj ti momak: Dovlačite dupeta ovamo kako znate i umete na zvanično okupljanje, a ne samo da piskarate