Раја. Пазарио сам 4ку. ГТЛ, 89, наводно рађена генералка, али по ономе што сам бидео кад сам почео да је растављам, сумњам. И да. Гари га је последњих годину ипо дана возио по њивама, тако да можете да видите да има и флоре по 4ци. Планирам комплет сређивање.... што значи шкољка горе, па да се види каква је шасија и колико трева да се ојача.... кутије и остале ствари. Санке напред су у екстра стању..... Данас сам поскидао интрумент таблу, хаубу, скинуо фарове. Скинуо и хладњак. Сутра откачињем делове мотора што се може, врата и остало. Требало би да до петка вече све поскидам и да ослободим шкољку од шасије, па да у суботу дође раја да ми помогне да извадим мотор и мењач, и шкољку..... Ето.... Чим буде нових вести јављам.... ако има питања питајте.....
Слике у додатку......
Мали коментар на пар слика. На једној се види клинасти каиш који је попуцао на милион делова. Лептир сауха је мастан ко да је да је био у картеру мотора. Поред мењача расте трава. Вентилатор грејача кабине није ни постојао.... и цела средишња конзола..... све у свему биће посла....